Prvi glas Srbije: Nevena Božović imala najviše glasova publike

Odlukom žirija u sastavu Aleksandra Radović, Vlado Georgiev i Saša Milošević Mare za pobednika “Prvog glasa Srbije“ izabrana je Mirna Radulović. Talentovana Subotičanka imala je većinsku podršku i od ostalih finalista ove emisije, kao i od stručne javnosti koja se složila da je Mirna zasluženo osvojila titulu i nagradu u vrednosti od 100.000 evra. Ipak, kako saznaje Telegraf, da su odlučivali glasovi publike, tj. gledalaca koji su slali sms poruke, pobednik ovog šoua bila bi Nevena Božović.

"Produkcija je kao jedno od izenađenja u ovoj sezoni odlučila da se u finalu promene pravila i da publika svojim glasovima odlučuje samo koje će dve devojke otići u superfinale, tj koja će ispasti zbog najmanjeg broja glasova. Novina u odnosu ne prethodnu sezonu je odluka da pobednicu ipak ne biraju gledaoci svojim SMS glasovima, već stručni žiri"
, kaže izvor Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

(old_image)

"U ovoj emisiji stilo je oko neverovatnih 400.000 glasova, što je apsolutni rekord kada je “Prvi glas Srbije” u pitanju. Sara Jovanović imala je najmanji broj glasova i ona je ispala iz daljeg takmičenja, a od dve superfinalistkinje žiri se opredelio za Mirnu. Ipak, da nije promenjeno pravilo, tj. da je i ove godine publika birala do kraja, pobednica bi bila Nevena Božović, koja je od tih nekoliko stotina hiljada sms glasova imala ubedljivo najveći broj", zaključuje sagovornik portala.

Naravno, ovo ne dovodi u pitanje regularnost, niti je u izboru bil nepravilnosti, tek Neveni ostaje da žali zbog loše sreće, ali i da pravilno shvati izjavu žirija da su sve tri superfinalistkinje svojevrsne pobednice samo ukoliko nastave da grade svoj talenat na pravi način.

(Telegraf)

Pogledajte još