Sajam venčanja - Wedding wekend 2013.

I ovog februara hiljade budućih bračnih parova prvo će na “Wedding wekend-u” reći “da” za
najlepšu venčanicu, burme, najveselije mesto za provod … Sajam venčanja zakazan za 15, 16 i 17.februara u hotelu ,,Hyatt“ u Beogradu staviće tačku na bezbroj važnih sitnica za ceremoniju venčanja, jer ponuda je nikad bolja. Najnovije kolekcije haljina, odela i nakita stižu direktno iz svetskih modni metropola, a najavljni su i veliki sajamski popusti!

Kruna 12. sajma po redu,koji organizuje magazin "Venčanje" biće zasigurno jedan od najpopularnih
gradskih događaja - Revija javnih ličnosti u venčanicama. Zakazana je za petak 15. februar u 19 časova, a najglamuroznije haljine nose poznate pevačice, glumice, voditeljke, sportiskinje... Za većinu dama ovo će biti premijerno oblačenje u belo, a kako će se snaći u ulozi manekenke ostaje da se vidi.
Wedding weekend nije samo izlog modnih noviteta već je i festival kulture venčanja. Na brojnim radionicama posetioci će moći, od vrhunskih predavača, da saznaju mnogo toga o običajima i stilovima za venčanja - od šminke, preko frizure, do izbora haljine, nakita, jelovnika…

Punih 12 godina budući mladenci imaju mogućnost da u Beogradu, na jednom mestu, tokom jednog
vikenda pronađu sve što je potrebno da bi organozivali dan koji će krunisati njihovu ljubav. Pogotovo mlade. One tačno znaju da na ,,Wedding weekend''-u sigurno mogu ostvariti svoje modne snove. Na najvećem salonu venčanica na Balkanu svaka mlada će pronaći onu savršenu haljinu o kojoj je maštala. Tako će biti i ove godine uveravaju nas izlagači.

Više desetina salona venčanica, koji će učestvovati na ,,Wedding weekend''-u, najavljuju da će haljine
iz kolekcija za 2013/14 godine ostaviti buduće mlade bez daha. Izbor stilova je ogroman - od italijanskih modela sa decentnim, svedenim formama, preko francuske ekstravagancije, do španske, američke i britanske raskoši. Pronovias, Matrimonia, Miss Kelly, Rosa Clara, Manuel Mota, San Patrick, Enzoani, Maggie Sottero, Demetrios, Elie Saab, Yolan Cris, Cosmobella, Cymbeline...samo su neki od vrhunskih brendova koji će se predstaviti na sajmu ........ Ništa manje slatkih muka neće imati ni mladoženje pri izboru odela jer tu su Boss, Canali, Enrico Coveri, Zid, Martini Vesto,….

Venčanica je naravno ,,najbitnija’’ za svaku devojku, ali i restoran-sala, muzika, fotograf, torta, venčani
buket. Svaka mlada želi drugačije pozivnice, kakve niko do tada nije imao. Svaki mladi par želi atraktivnu dekoraciju u restoranu koja nigde pre toga nije viđena. Svi budući mladenci žele samo jedno,,da žurka bude do jutra i da se pamti’’. Ma, svi žele da budu posebni, i da njihova ceremonija dobije epitet ,,baš je bila svadba za pamćenje’’.

Upravo iz tih razloga i sajamska ponuda je iz godine u godinu sve sadržajnija, bolja, veća. O popustima i da ne govorimo!? Poznato je da su izlagači iz industrije venčanja spremni i voljni da ugode svakom paru. To podrazumeva i atraktivnu skalu popusta koja je svima dobro došla, zar ne!? Zato ce pojedini artikli tokom Sajma venčanja biti jeftiniji i do 40 odsto!

Verenički prsten i burme su neizostavni ,,dragulj’’ svim mladim parovima, i zahvaljujući najvećim
zlatarskim radnjama ponuda će takođe biti šarenolika, drugačija, sjajna i po poslednjoj modi. Crveno, belo i žuto zlato dobili su konkurentsku boju roze, koja će svakako obeležiti trend u nakitu u Novoj 2013. Cipele za mladence i da ne pominjemo?! Šik i seksi salonka sa visokom potpeticom izbor je skoro svake devojke koja želi da bude princeza na svom venčanju. Pozivnice, dekoracije, cvetići, mašnice, fotografije za dugo sećanje.....Toliko toga. Toliko čarobnih i jedinstvenih detalja za restoran, za svaki postavljeni sto. Venčani buket, cvetni aranžmani..Toliko mirisa, lepote, glamura i sjaja očekuju vas na atraktivnoj manifestaciji, na 12.’’Wedding weekend’’-u. A sve će se to zasladiti na kraju, sa najlepšim slatkim zalogajem-svadbenom tortom. Naravno, kao i prethodnih godina najsrecniji mladenci dobiće poklone.

Pogledajte još