Pink kosa Helen Miren šokirala sve na dodeli nagrada BAFTA (FOTO)

Kada se dama Helen Miren (67) pojavila na crvenom tepihu dodele nagrada Britanske filmske akademije, čuvenim BAFTA nagradama, u elegantnoj haljini, sa svojom čuvenom gracioznošću i kratkom pink (?!) kosom, malo ko se nije zapitao: Šta joj bi?!

Eto, izgleda je britanska glumica, poznata po svojoj plavoj kosi, odlučila da šokira javnost i dokaže da duh i modni osećaj ne moraju obavezno prate godiname. Međutim, ideja da se pojavi sa jarko pink kosom, Helen Miren nije tek tako pala na pamet, već je inspiraciju dobila iz televizijskog rijaliti šoua "America’s Next Top Model".

- Jednostavno sam mislila da bi bilo zabavno da ofarbam kosu u pink. Iskreno, gledala sam "America’s Next Top Model" i videla sam britansku devojku koja je pobedila. Imala je pink kosu i pomislila sam "ovo izgleda veoma lepo". Tako da je praktično kopiram - otkrila je Helen Miren da ne samo da voli da eksperimentiše s frizurama, već i da uživa u rijaliti TV šouovima.

Jarku pink kosu pratio je pink lak i pink ruž, ali i blago providna haljina sa potpisom Nikolasa Oukvela. Tako da je britanska dama potpuno iznenadila sve i, pa ipak, malo preterala.

(old_image)
Pogledajte još