Osma epizoda serije "Na putu za Montevideo": Sa one strane ekvatora

U osmoj epizodi serije "Na putu za Montevideo", pod nazivom "Sa one strane ekvatora", na brodu na putu za Montevideo fudbaleri provode svoje dane uglavnom trenirajući i trčeći po palubi, čime skreću pažnju ostalim putnicima, posadi i radoznalim damama. Dok brod prelazi ekvator Bora Jovanović (Srđan Todorović) beleži svoje utiske sa putovanja i piše redovne i prilično pesničke izveštaje za "Politiku".

Momci odluče da se malo našale sa Ivicom Bekom (Ivan Zekić) i to u dogovoru sa Amerikankom Keti (Nataša Vojnović). Tokom putovanja svako otkriva svoju zanimaciju, Balerina (Aleksandar Radojičić) privlačnu igru u potpalublju, Nosonji (Uroš Jovčić) se strasno svidi jedna Francuskinja, a Tirke (Miloš Biković), Milutinac (Viktor Savić) i Moša (Petar Strugar) pomažu malom Stanoju (Predrag Vasić) da prevaziđe tugu zbog neuzvraćene ljubavi devojčice iz prve klase broda.

Rajko (Mima Karadžić) je u ozbiljnim priprema za svadbu Rose (Danina Jeftić) i Tirketa, na veliko čuđenje Tirketove majke Rajne (Gordana Đurđević) i bez znanja budućih mladenaca. Rus Kiril (Marko Mak Pantelić) sve više zaokuplja Rosinu pažnju u Kotoru.

Pogledajte još