Velika čast: Bora Čorba i Legende pevaju Putinu

Riblja čorba i grupa Legende dobili su poziv od ruskog ministarstva kulture da svojom muzikom uveličaju gala moto-skup u Volgogradu, nekadašnjem Staljingradu, kojem će pored 300.000 bajkera prisustvovati i predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin.

Za razliku od većine naših pevača, kojima je ogroman uspeh kada zapevaju pred dupke punim klubom u dijaspori, Bora Đorđević je jedan od retkih koji se može pohvaliti da je već pevao pred nekoliko stotina hiljada duša. I opet će, kaže.

- Još uvek nije potpisan ugovor, ali ću se 14. marta sresti sa gospodinom Aleksandrom zvanim Hirurg, šefom ruskih motorista „Noćni vukovi“, koji je jedan od organizatora tog spektakla - kaže Bora za Kurir, i dodaje:

- Dobio sam SMS od atašea za kulturu pri ambasadi Rusije u kojem je napisao da moramo da se čujemo jer Aleksandar želi da nas pozove na veliki moto-skup u julu mesecu. Slavi se 70 godina odbrane Staljingrada od Nemaca i ja ću da napravim specijalnu pesmu tim povodom. Pozvane su i Legende. Biće minimum 300.000 ljudi, a i Putin, koji je član bajkerskog kluba „Noćni vukovi“.

(Izvor: Kurir)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.