Otvorena 33. Beogradska nedelja mode: Došla i prva dama Beograda!

"Let's have a black celebration
Black Celebration
Tonight
To celebrate the fact
That we've seen the back
Of another black day"

.
...poznata numera i pravi spektakl u kom je učestvovalo 22 domaća dizajnera. Gotovo svi prikazani modeli su bili crne boje, ekstravagantni, sa dozom panka, gotike, originalni: sve je baš "mirisalo" na "Depeche mode".

POGLEDAJ: KO JE SVE BIO OD POZNATIH NA OTVARANJU (FOTO)

Ples, gluma i koreografija pokazali su da je revija scena u kojoj može da se prikaže mnogo više od samog predstavljanja modela. Sinoć su dizajneri u "Belexpocentru" pokazali da je moda inspirisana bendom "Depeche mode" način života.

Poznatih u redovima manekena bilo je kao i uvek. Ovoga puta organizatori su odabrali da to bude: Pera Jelić gitarista Yu grupe, Nevena Đorđević učesnica Prvog glasa Srbije, voditeljka B92 Maša Mileusnić, voditeljka Studia B Dragana Ćosić...

(old_image)

Guranja za mesto u prvom redu baš i nije bilo jer se već dobro znalo ko će tu da sedi. Za poslednji je ipak malo otimačine jer su i obični smrtnici želeli da spektakl pogledaju uživajući a ne sa jaknama u rukama i znojem na čelu. Ali sve ima svoju cenu, pa i to da budete na trendi događajima.

Incident: Svi koji posećuju gradska dešavanja, znaju kakvu pomamu naprave pojedinici, oni koji obično nisu ni pozvani, za poklončićima. Ipak, ovo je prevazišlo sva očekivanja. U gužvi, dok niko nije previše obraćao pažnju, jedna vremešna gospođa je pokupila hrpu kesa i izašla napolje. Kada su oštećene mlade dame, napravile pauzu od besomučnog fotografisanja za Fejsbuk, krenula su pitanja: A gde je moja kesa?!

Druga po redu je bila UGG revija: mnogo manje gužva i poneka poznata faca: Irina Radović, Katarina Vučetić, Milena Ćeranić i Ćemo. Od manekena je najveću privukao bivši dečko Nataše Bekvalac, Vlada Vukasanović ali i simpatična voditeljka Ivon Jafali.

U novom prostoru hotela Metropol Palace će se održati revije atraktivnih dizajnera Biljane Tipsarević i Bate Spasojevića. To će biti pravi ugođaj za sve trendsetere našeg grada.

Zbog svega ovoga, kao i zbog mnogo iznenađenja 33. Perwoll Fashion Week u Beogradu predstavlja najvažniju stavku svih istinskih zaljubljenika u modu i modna dešavanja.

Pogledajte još