Egipatski Popaj: Čovek sa najvećim bicepsima na svetu (VIDEO)

Mustafa Ismail - Veliki Mo ubrzo je stekao svetsku slavu i nadimak "Egipatski Popaj", nakon što je prošle godine ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao čovek s najvećim bicepsima na svetu. Međutim, kako piše "The Daily Mail", Egipatski Popaj voli da jede sve osim spanaća, a iz rodne Aleksandrije se preselio u SAD kako bi imao bolje uslove za trening u teretani.

U detinjstvu, ovaj razbacani momak, bio je prava debeljuca. Ali kada je otišao u SAD poptuno se transformisao. Sada sa suprugom Karolinom živi u SAD-u.

- Prvi sam Egipćanin koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda. U Egiptu su u to ime priredili slavlje za mene i moju porodicu. Bili su tako ponosni - kaže Egipatski Popaj za "The Daily Mail" o svom snu da ima mišiće poput Švarcenegara.

(old_image)

Međutim, mnogi kritikuju Popaja, optužujući ga da su njegovi mišići lažni i rezultat uzimanje nedozvoljenih supstanci. Ipak, on može da podigne teret jednak prosečnoj težini medveda. Čak je išao i na ultrazvuk u jednoj TV emisiji kako bi dokazao da u rukama nema nikakve implante.

Ismail, iako Ginisov rekorder, radi na benzinskoj pumpi u Milfordu, u državi Masačusets. U slobodno vreme je u teretani gde mukotrpno vežba.

- Ne radi se samo o dizanju tegova, tu je i poseban režim ishrane, kao i posebna tehnika treninga. Ranije sam se stidio da skinem majicu jer sam bio debeo. Ali, sada sam ponosan na sebe - zaključuje Ismail za "The Daily Mail".

U budućnosti planira da još više poveća obim bicepsa, kao i da proširi ramena. Kako kaže, za to će mu biti potrebne godine rada, ali i puno samopouzdanja i vere u sebe.

Pogledajte još