Miša Banana se vraća u Srbiju!

Rodoljub Radulović zvani Miša Banana spreman je da se odazove na poziv suda, da dođe u Srbiju i dokaže da sa odbeglim narko-bosom Darkom Šarićem nije učestvovao u švercu više od 1,8 tona kokaina iz Argentine u Španiju, za šta ga tereti tužilaštvo! Osim toga, spreman je da otkrije i sa kim je sve iz sveta politike, privrede i umetnosti godinama bio u kontaktu.

Ovo je juče, na početku objedinjenog suđenja Šariću, Raduloviću i ostalim članovima narko-klana izjavio advokat Velisav Milutinović, Radulovićev branilac.

U međuvremenu, dok se ne stvore uslovi da Radulović stane pred sudsko veće, advokat je najavio da će dostaviti dokaze da njegov klijent nije bio u kontaktu samo s pojedinim pripadnicima Šarićevog narko-klana već i s mnogobrojnim političarima iz vlasti i opozicije, kao i sa ljudima iz sveta privrede i estrade!

Prijatelj sa Dačićem

- Tvrdim da nijedan njegov kontakt, pa ni onaj s premijerom Dačićem, nema nikakve veze s kriminalom. Taj kontakt je bio čisto drugarski, prijateljski - rekao je juče Milutinović.

Radulovićevi razgovori, kako je naveo Milutinović, zabeleženi su na 130 diskova i među njima su, osim razgovora s političarima, i razgovori sa glumcima, pevačima i rediteljima. Milutinović je rekao i da je Radulović održavao kontakt s političarima i u vreme SFRJ.

- Moj klijent je bio u kontaktu s Antom Markovićem, Radojem Kontićem, kao i sa Radomanom Božovićem - otkrio je advokat.

Skuplja dokaze

Velisav Milutinović najavio je da će nastaviti da prikuplja dokaze koji idu u prilog njegovim tvrdnjama da je Radulović bio privrednik, a ne narko-diler.

- Neki od tih dokaza nalaze se u Švajcarskoj, Rusiji, Emiratima, Italiji, Francuskoj, ali i Crnoj Gori - rekao je Milutinović.

(Izvor: Kurir)

Pogledajte još