Maja i Slavko vode u nominacijama za ispadanje iz kuće Velikog brata

Ava Karabatić bila je među prvim ukućanima koji su pozvani u ispovedaonicu zbog nominacija za ispadanje. Dva poena starleta je dala Maji Nikolić sa obrazloženjem da ne podnosi dvolične osobe i jedan Slavku Laboviću. Ona nije izdržala da ne pomene Uroša, svoju "ljubav" u ovoj rijaliti sezoni, izjavivši da su svi verovatno očekivali da nominuje njega. To ipak nije učinila jer želi da "ostane čovek".

Aneta Nakovska, makedonska pevačica, dva poena dala je Urošu zbog negativne energije koju širi i Maji Nikolić zbog stvaranja konflikta. Vendi je glasala identično kao Ava sa obrazloženjem "da u paketu sa baronom Minhauzenom (Maja) najbolje ide Slavko".

Blizanci, Žarko i Željko, izjasnili su se na sledeći način. Maja Nikolić je dobila dva poena jer "zagorčava život drugim stanarima i loše utiče na mlade gledaoce", a jedan poen Dragutin Topić jer se, po njihovom mišljenju, nije dovoljno uključio u događaje. Dvoumili su se da drugi ukućanin bude Uroš ali je Željko obrazložio da svako ima pravo na grešku.

M.N

Pogledajte još