Supruga masovnog ubice: Imao je preku narav

Nisam slutila šta će da uradi. Nije bilo nikakvog nagoveštaja. Bio je preke naravi, ali ovakvom nečemu se nisam nadala. Svi smo bili kao jedna velika porodica.

Sa ovih nekoliko jedva izgovorenih rečenica, teško ranjena Javorka Bogdanović pokušala je u Urgentnom centru u Beogradu policiji da objasni masakr koji je počinio njen suprug Ljubiša. Motive i razmere krvave drame nije mogla ni da nasluti.

Ohrabrujuća vest je da se njegova supruga Javorka koja je u pucnjavi pogođena u glavu i vrat i koja je takođe u bolnicu primljena u kritičnom stanju, prema poslednjim informacijama, oseća malo bolje.

- Ona je neznatno bolje. Nije životno ugrožena. Probudila se, čak je i komunicirala sa lekarima. Njen pritisak i stanje svesti se popravljaju, i to su dobre vesti - rekao je za „Novosti“ u utorak direktor Urgentnog centra dr Zlatibor Lončar.

ISPADALI MECI
- NAPADAČU je, dok smo ga unosili u šok-sobu, iz pantalona ispalo 16 metaka - kaže dr Zlatibor Lončar. Ljubiša je, kako saznajemo, u svoj ubilački pohod krenuo sa oko 50 metaka.

- Kada bude urađena kompletna dijagnostika i budemo imali sve nalaze, onda će se znati da li će biti rađena hirurška intervencija. Pored njenog kreveta stalno dežura ekipa doktora.

Ona je iz Velike Ivanče u kompleks Urgentnog centra u Beogradu zajedno sa suprugom Ljubišom i komšinicom Danicom Stekić (75) dovezena kolima Hitne pomoći oko osam časova ujutru. Sve troje su bili u teškom stanju. Danica, nažalost, nije izdržala. Preminula je u toku vožnje. Lekari su nekoliko puta pokušali da je reanimiraju, ali su ubrzo samo mogli da konstatuju smrt.

(old_image)

Počinilac masakra, tragedije kakvu će Srbija teško zaboraviti, koja je potresla pola planete, Ljubiša Bogdanović, koji je posle ubistva 13 osoba pucajući sebi u glavu, pokušao samoubistvo, u kritičnom je stanju. Ono se u utorak u poslepodnevnim časovima pogoršalo. Doktori daju sve od sebe da sačuvaju njegov život.

(Izvor: Novosti)

Pogledajte još