Novi hit frizerski trendovi

Kakve će se frizure nositi ove sezoni?

Ako vam se učinilo da su se poznate dame i kraljice stila poput Džesike Albe, Sare Džesike Parker i Dženifer Lopez malo zapustile i nisu farbale po nekoliko meseci, to znači da niste u trendu.

Sunčev odsjaj, prirodne boje i što manje hemijskih tretmana ovogodišnji su frizerski trendovi koje ne smete da izbegavate.

Njihove frizure, kako i priliči zvezdama, ove su godine potpuni hit što potvrđuju i vodeći evropski frizerski stručnjaci koji su se okupili na međunarodnom frizerskom festivalu “Hairstyle News” u Rovinju, te prezentovali svoj rad i nove svetske trendove.

Sunčev odsjaj, prirodne boje i nijanse i što manje hemijski tretirana kosa ovogodišnji su trendovi koje, kako tvrde stručnjaci, ne smete izbegavati već oberučke prihvatiti, jer mogu osvežiti svaku frizuru i u trenu vas učiniti posebnom.

Boje kose

Iako što se boje kose tiče nema fiksnih pravila jer ona zavisi od tena, očiju, usana i same ličnosti, jedan trend je već uspeo da opstane čitavu sezonu. To je takozvani “ombre” način farbanja kose koji je započeo još pre dve godine. Svetli vrhovi i tamni koren, odnosno prirodan izgled kose stvara prirodan efekat suncem obasjane kose te će vas podmladiti i osvežiti.

Frizure

Kada je u pitanju frizura i šišanje važi isto pravilo - prihvatite što vam je priroda poklonila. Svi koji su obdareni prirodno kovrdžavom kosom trebalo bi da neguju svoje kovrdže i učine ih još izraženijim, dok se onim sa ravnom kosom preporučuje prirodan izgled bezu puno peglanja, odnosno uvijanja kose.

Sve ljubiteljke krupnih kovrdži još jednu sezonu mogu da uživaju u omiljenoj frizuri, ali s malim izmenama. Šiške se preporučuju najviše kada je u pitanju duga kosa, a kovrdže su idealne za kosu srednje dužine.

Što se vrlo kratke kose tiče bob je još uvek jedna od najomiljenijih frizura, a oblici strogih i gotovo geometrijskih linija pravi su hit.

Izvor: Zadovoljna.hr

Pogledajte još