Najromantičniji film u istoriji je "Kratak susret" (VIDEO)

0

Iako u njemu nema seksa, a ni srećnog kraja, film "Kratak susret" proglašen je za najromantičniji film u istoriji, pokazalo je novo istraživanje.

Film u kome Silija Džonson i Trevor Hauard glume par koji se zaljubljuje iako su oboje u braku i imaju porodice i koji ne ulaze u vezu zarad supružnika koje ne vole, našao se na prvom mestu liste koju je sastavio magazin “Tajm aut”, prenose britanski mediji.

Seksualna tenzija u filmu naglašena je Rahmanjinovim koncertom za klavir 2 i serijom pogleda, a jedini fizički kontakt je kratak stisak ramena prilikom poslednjeg oproštaja.

TO je anketirao 101 eksperta iz industrije zabave, koji su morali da izdvoje svoje omiljene romanse. Na listi su se našli filmovi o neuspelim vezama “Eni Hol”, “Večni sjaj besprekornog uma”, ukletoj ljubavi “Kazablanka”, “Planina Broukbek”, pokušaju samoubistva “Apartman”, partnerima koji varaju “Raspoložen za ljubav i smrti “Harold i Mod”.

“Kratak susret” Dejvida Lina izabrali su, između ostalih, EL Džejms, autorka trilogije “Pedeset nijansi” i reditelj Ričard Kertis (“Četiri venčanja i sahrana”).

B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.