PRODUBITE OSEĆANJA: Sedam situacija posle kojih će se muškarac još više zaljubiti u vas

Mnogi smatraju da je zaljubljenost osećaj koji prolazi (a ostaje ljubav), ali to ne mora da bude tako. Štaviše, muškarac vremenom može još više da se zaljubi u ženu nego na početku veze. Otkrivamo vam sedam sitnica zbog kojih će se muškarac još više zaljubiti u vas.

1. Svaki put kada ga nasmejete

Uspeš li da nasmeješ ženu, onda možeš da je podstakneš da uradi bilo šta, rekla je jednom Merilin Monro. Isto važi i za muškarce. Kada nekoga uspete da nasmejete, to je nešto najlpše što možete da uradite. Naročito ako je ta osoba vaš partner, koji će se zbog toga još više zaljubiti u vas.

2. Kada zaspite na njegovom ramenu

Ne događa se često i upravo zato ima u sebi neku posebnu romantičnost i nežnost. Videti partnerku kako mirno spava na njegovom ramenu za muškarca je posebno sladak prizor i nema šanse da se zbog toga ne rastopi!

3. Kada se probudi pored vas i shvati kakav je srećnik

Muškarci to rade i češće nego što mislimo, ali ređe će to i priznati. Ali, idući put kada se probudite i vidite partnera kako vas gleda, verovatno misli upravo to – koliko je srećan što se budi pored žene poput vas.

4. Kada prvi put zajedno provedete dan u krevetu

Kada provedete 24 sata zajedno i ne postane vam dosadno, znak je da ste verovatno pronašli partnera za čitav život. To će možda biti i trenutak kada muškarac prvi put shvati da je zaljubljen u vas.

5. Kada vas ponovno vidi posle duže razdvojenosti

Bilo da ste na službenom putu, u poseti rodbini ili je reč o nekom trećem razlogu, vaša ili njegova odsutnost i razdvojenost učiniće da muškarcu počnete jako da nedostajete i da se još više zaljubi u vas.

6. Svaki put kada ste tu za njega kad ste mu potrebni

Bilo da je reč o problemima na poslu ili da ga muči nešto drugo, muškarac će ceniti kada je partnerka uz njega. Možda neće direktno od vas tražiti pomoć ili vam se žaliti (jer muškarci misle da time pokazuju sopstvenu slabost), ali vaša prisutnost i te kako će mu značiti. Čak i ako ne razumete zašto se toliko uzrujao, i sama vaša podrška biće mu dovoljna.

7. Posle vaše prve velike svađe

Većina parova doživi trenutak kada shvati da će morati da se potrudi kako bi njihova veza uspela, a taj trenutak često dođe posle velike svađe. Nijedna svađa nije prijatna, ali ako ste oboje spremni da raspravljate o onome što vas muči te spremni da sagledate i drugu stranu, to će učiniti vašu vezu još čvršćom - i produbiti njegove osećaje prema vama.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još