Mikser zove volontere

0

Festival Mikser raspisao je, peti put zaredom, konkurs za volontere uoči ovogodišnjeg izdanja koje je na programu od 28. maja do 2. juna na prostoru Savamale.

“Ako želiš da učestvuješ na najvećem festivalu kreativnosti u regionu i zanimaju te oblasti poput dizajna, arhitekture, urbanizma, vizuelne umetnosti i srodnih kreativnih formi, imaš priliku da se prijaviš i baš ti postaneš deo Mikser tima, koji i ove godine nastavlja da razvija svest o značaju Savamale, u želji da je transformiše u kreativnu dizajn četvrt. Da postaneš deo Mikser tima volontera potrebno je da nemaš manje od 18 godina, da imaš motivaciju i da te zanimaju oblasti kojima se Mikser bavi. Volonteri kroz rad na Mikser festivalu imaju priliku da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, i saznaju kako izgleda organizacija najvećeg festivala kreativnosti u regionu, da se druže, i upoznaju ljude iz različitih oblasti kreativne industrije”, navodi se u saopštenju.

Zainteresovani treba da pošalju kratku biografiju sa fotografijom i motivaciono pismo na: volonteri@mikser.rs, sa naslovom “VOLONTIRANJE”, do 15. maja.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.