SVAĐA PRIJATELJA: Na Danilovića prvo pikslom, pa nožem?!

Kako Kurir saznaje, Danilović je izboden nožem u predelu stomaka, a presečena mu je i tetiva palca desne ruke. Danilović je operisan i u stabilnom je stanju, a lekari prate njegovo dalje zdravstveno stanje i postoperativni tok.

Nezvanično, Danilovića je navodno ranio njegov blizak prijatelj, vlasnik restorana "Kafanica", čovek pod nadimkom Fido. Nezvanično, njih dvojica su sedeli u istom društvu, a posle verbalne rasprave krenuo je fizički obračun. Fido je prvo udario Danilovića pepeljarom u glavu, a potom potegao nož i izbo ga. Sve se dešavalo nešto posle dva sata ujutru.

O celom slučaju lekari Urgentnog centra su odmah obavestili policiju koja je došla i obavila razgovor sa povređenim košarkašem. Danilović je izjavio da je povrede zadobio u restoranu "Kafanica" na Košutnjaku, ali nije želeo da precizira pod kojim okolnostima.

Hitna pomoć je ubrzo stigla na lice mesta, ali je Danilović odbio da ga prevezu u Urgentni. Kasnije se sam dovezao do Urgentnog centra i zatražio lekarsku pomoć.

Hitna pomoć je, kako je Tanjugu rekla portparolka dr Nada Macura, pritekla u pomoć Daniloviću oko 2,30 časova u ulici Kneza Višeslava, u restoranu "Kafanica", u blizini Više hidrometeorloške škole.

Macura je navela da je Hitna pomoć primila poziv od MUP-a zbog povrede u tuči.

Kako je preneo dežurni lekar, predsednik KK Partizan je po dolasku Hitne pomoći na lice mesta imao posekotinu na glavi, ali ne i ubodne rane.

On, kako je rečeno u Hitnoj pomoći, nije želeo da bude odvezen u Urgentni centar, već se vratio u restoran.

"Meni nije potrebna Hitna pomoć", rekao je dežurnom lekaru Danilović, navodi Macura.

Portparolka Hitne pomoći navela je da je Danilović verovatno u kasnijim satima zadobio povrede trbuha i ruku, zbog kojih je kasnije prebačen u Urgentni centar.

Direktor Košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović zadobio je teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je hospitalizovan u beogradskom Urgentnom centru, saopštio je direktor policije Milorad Veljović.

Veljović je na konferenciji za novinare rekao da je Danilović zadobio ubodne povrede u sukobu u jednom kafiću u Košutnjaku.

""Danilović je po našim saznanjima prošao postupak reanimacije i zbrinut je u Urgentnom centru. Policija proverava kako je došlo do sukoba i šta je uzrok svega toga", kazao je Veljović.

Policija je saopštila i da ovaj incident nije ni u kakvoj vezi sa večerašnjim večitim fudbalskim derbijem koji se od 19.30 igra na stadionu Partizana.

Izvor: Kurir

Pogledajte još