INCIDENT U PANČEVU: Napadnuta šminkerka Jelena Maćić!

Jelenu Maćić napala je grupa mladića u Pančevu jer je bila u društvu svog gej prijatelja.
Prvo su ih psovali, a potom su ih gađali flašama i pravo je čudo da šminkerka i njen prijatelj nisu zadobili nijednu povredu. Sve se desilo u toku noći kad se Jelena vraćala s rođendanske zabave. Ona je s prijateljem prolazila kroz park kad su naleteli na grupu momaka. Naš izvor tvrdi da su Maćićkinom drugu dobacivali da je „peder“, a potom su ga gađali flašom.

Maćićka se oglasila na Tviteru: "Ovde više ne dolazim. Prolazeći kroz park, horda je urlala „pederu“! A i krenuli su za nama, da, i moj ortak je s nama, toliko o tome. I da, poletela je flaša. Beograde, stižem!"

Nekoliko sati nakon toga statusi su se ređali.

-Znate šta? Hoćete gej prijatelja? Moderno je? E, neće da bude. Kad imate prijatelja, on je vaš. Nije vam to torba, cipele, nešto što treba imati, ili jeste, ili niste, mislite o tome - napisala je Jelena.

- Ma sve je OK! Ako prijatelji mogu prijateljski da te izbodu nožem iz prijateljskih namera, pa možemo i mi flašama iz nerazumevanja, momci iz parka! Sve vam je oprošteno! Jer da smo prijatelji? Prijateljski biste nas izboli!

M.N / Kurir / GayEcho

Pogledajte još