Rubi: Lagala sam o žurkama u Berluskonijevoj vili

"Izvinjavam se jer sam pričala besmislice tužiocima", rekla je Rubi na suđenju trojici Berluskonijevih prijatelja optuženih za podvođenje, prenela je agencija AFP.


"Većina stvari koje sam rekla nisu istinite"
, kazala je plesačica, zbog koje je pokrenut postupak pred sudom protiv Berluskonija jer joj je, prema optužbama, plaćao za seks više puta 2010. godine kada je ona bila maloletna.

Tužiteljka dobila pretnje smrću
Glavna tužiteljka Ilda Bokasini juče je dobila pretnje smrću i koverat sa dva metka u njemu. Bokasini je početkom maja zatražila šestogodišnju kaznu zatvora za 76. godišnjeg Berluskonija kao i doživotnu zabranu bavljenja politikom.

Rubi je ranije izjavila da je od Berluskonija dobila 187.000 evra, ali je danas tvrdila da je sve izmislila da bi skrenula pažnju.

Rubi je, takođe, rekla da su devojke koje su učestvovale na žurkama samo skinule odeću do donjeg rublja i da "nije bilo kontakta" sa Berluskonijem.

Nekoliko drugih devojaka iznelo je detalje sa orgija u Berluskonijevoj vili.

Berluskoni je optužen za seks sa maloletnom prostitutkom Rubi i za zloupotrebu položaja premijera kada je intervenisao u maju 2010. godine da Rubi bude oslobođena iz pritvora kada je uhapšena zbog sitne kradje.

Presuda u tom procesu, koji je započeo pre dve godine, očekuje se u junu.

(Izvor: Tanjug, B92)

Pogledajte još