Grupa "Dža ili Bu" izdala album "Kukovo leto"

Kako sami članovi benda kažu, novi album muzički najviše podseća na njihov album "Strašni Sud" iz 1996. godine. Izdavanju albuma je krajem prošle godine prethodilo MTV online izdanje, kompilacija “Dobre stvari” koju možete preuzeti na www.mtv.rs/downloads .

Kompilacija je pored najvećih hitova sastava Dža ili Bu sadržala i tri singla sa predstojećeg albuma, za koje su snimljeni spotovi, a to su: “Vip”, “Dobre stvari” i “Rizik”. Upravo spotom za pesmu Rizik bend najavljuje novo izdanje. Radjen u crno-beloj tehnici, spot sadrži jednu filmsku priču u malom, a glavna inspiracija bili su filmovi pedesetih godina prošloga veka. Osnova ideje nalazi se u lengendarnom ostvarenju Alfreda Hičkoka "Psiho".

Bend je prošle godine proslavio 25 godina postojanja turnejom koja je obuhvatila preko 40 gradova širom Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Ta turneja se nastavlja i tokom ovog leta ucešćem na mnogobrojnim festivalima, od kojih je prvi sledeći u Zagrebu 26. juna na InMusic festivalu.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.