Svetski dan Štrumpfova 22. juna u Cineplexxu

0

U bioskopima "Cineplexx Delta City" u Beogradu i "Cineplexx Kragujevac Plaza" u Kragujevcu 22. juna će biti obeležen Svetski dan Štrumpfova. Ovom proslavom će, ujedno, biti najavljena premijera filma "Štrumpfovi 2", koja je zakazana za 28. jul u bioskopima "Cineplexx".

Na proslavi Dana Štrumpfova posetioci će od 12 do 17 časova moći da se zabave u holovima bioskopa, koji će biti u duhu popularnih plavih junaka. Očekuju ih maskote, crtaonice, animatori i facepainting majstori. Svi mališani će uz kupljenu ulaznicu dobijati na poklon Mali Politikin zabavnik i Haribo bombone.

Pored toga, u beogradskom “Cineplexxu” deca, koja se budu pokazala kao najbolji crtači u radionici, dobiće Štrumpf bojanke, koje poklanja izdavač “Evro-Giunti“.

U novom animiranom filmu “Štrumpfovi 2“, zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Nevaljalci. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Nevaljalce u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Nevaljalcima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.