Svetski dan Štrumpfova 22. juna u Cineplexxu

Na proslavi Dana Štrumpfova posetioci će od 12 do 17 časova moći da se zabave u holovima bioskopa, koji će biti u duhu popularnih plavih junaka. Očekuju ih maskote, crtaonice, animatori i facepainting majstori. Svi mališani će uz kupljenu ulaznicu dobijati na poklon Mali Politikin zabavnik i Haribo bombone.

Pored toga, u beogradskom "Cineplexxu" deca, koja se budu pokazala kao najbolji crtači u radionici, dobiće Štrumpf bojanke, koje poklanja izdavač "Evro-Giunti“.

U novom animiranom filmu "Štrumpfovi 2“, zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Nevaljalci. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Nevaljalce u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Nevaljalcima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

Pogledajte još