JDX BACKSTAGE na EXIT-u: Umetnici, modeli, novinari, glumci vas vode u svoj muzički svet!

Četvrti put na Exit festivalu, intimna festivalska oaza zvana JDX Backstage i ove godine predstavlja najatraktivnije učesnike, koji će se svakodnevno smenjivati i svojom muzičkom selekcijom iznenaditi i zabaviti odabrane goste.

Nastavljajući ideju prošlogodišnje JDX Supergrupe u kojoj su poznata lica (Sergej Trifunović, Ida Lollobrigida, Katarina Žutić, Andrijana Belović i članovi benda Svi na Pod) dobila svoje nove muzičke uloge u jedinstvenom muzičkom poduhvatu, ovog leta pozvali smo nove prijatelje spremne na avanturu da nas zabavljaju svojim ekskluzivnim DJ setovima! Jackovi superstar prijatelji koji su prihvatili DJ izazov su: Slavimir Stojanović, proslavljeni grafički dizajner, vlasnik brenda Futro i autor omota legendarnih albuma iz istorije jugoslovenskog i srpskom rokenrola; Zorana Kostić ikona srpskog modeling i Miša Obradović modni fotograf, koji će svoje različite muzičke senzlibiltete predstaviiti u zajedničkom ljubavnom DJ setu; glumica Jelena Gavrilović, prozvana novom Džeri Hol nakon uloge u predstavi “Stena i Kotur” I poznata po ulogama u filmovima “Srpski film” i “Na lepom, plavom Dunavu” i predstavi “Kosa” I Ivana Konstantinović, urednica i voditeljka vesti na televiziji B92 kojoj muzički verujemo isto koliko i u vestima!
Sve JDX muzičke avanture inspirisane su pionirskim duhom samog gospodina Jack-a, koji nije bio samo ljubitelj dobrog viskija, već i strastveni ljubitelj muzike. 1892. godine odlučio osnovao je sopstveni bend “The Silver Cornet Band” i bio je vlasnik dva saluna: “The White Rabbit” I “The Red Dog”. Ovu ideju negujemo i danas u JDX-u!

Vrata JDX Backstage-a ovog leta otvara MTV kao domaćin jednodnevne žurke dobrodošlice! Prijateljima MTV-a i Jacka predstaviće se bendovi Krš i Stuttgart Online, a u ulogama DJ-eva naći će se Bojana Vunturišević, pevačica benda Svi na pod i Miki Ristić, basista benda Darkwood Dub.

Pored kvalitetne i uzbudljive muzike koju ćemo slušati na JDX-u nas očekuje još mnogo razloga za radovanje! Pratite nas na zvaničnoj facebook stranici Jack Daniel’s Serbia i saznajte sve novitete i poslastice prvi!

Tokom četiri dana Exit festivala JDX bekstejdž biće lociran iza glavne bine. Pristup JDX zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala.

Pogledajte još