NASTAVAK RATA: Bivši muž Goce Tržan uzvraća udarac!

Borba za starateljstvo.

Nakon što je Goca Tržan otišla u Centar za socijalni rad kako bi zaštitila ćerku Lenu, koju ima sa Ivanom Marinkovićem, jer sumnja da ga jure uterivači dugova i da se odao alkoholu, o čemu je Kurir juče pisao, bivši pevačicin muž je takođe posetio tu instituciju kako bi nadležnima ispričao svoju verziju.

Nisam u dugovima

Ivan tvrdi da neće dozvoliti da ga Goca odvoji od deteta.
- Dete se ne otima, ono je zajedničko i potrebna su mu oba roditelja. Ona može da pokušava, mada to detetu samo škodi. A socijalna ustanova daje mišljenje na osnovu razgovora i siguran sam da će sve biti kao i u prethodne dve godine - rekao je Marinković za Kurir i dodao:

- Bio sam tamo kao odgovoran roditelj povodom niza neistina izrečenih na moj račun. U Centru za socijalni rad to lepo funkcioniše, nisu potrebne veze, ne plaćaju se advokati, tamo bar svi imamo isti tretman i vrlo lepo i civilizovano se te stvari rešavaju, tako da ne sumnjam u najnormalniji i najlogičniji rasplet - naglašava Ivan.
Na pitanje da li je istina da je upao u velike dugove, da se kocka i pije, Marinković je samo kratko odgovorio:

- Stvarno ne bih komentarisao gluposti.
Podsetimo, u poslednjih nekoliko dana bivši supružnici su javno izrekli niz međusobnih optužbi. Bilo je u svemu tome i iznošenja prljavog veša nagomilanog tokom braka, ali i posle njegovog okončanja.

Goca se ne oglašava

Iz PR službe Goce Tržan ponovili su isto što i juče:
- Gospođa Tržan je čitav slučaj prepustila nadležnim institucijama, s punim poverenjem da će pravo i pravda pobediti. Ostaće dosledna tome da ne daje nikakve izjave jer joj je prioritet dobrobit ćerke, kojoj je u potpunosti posvećena, i karijera, zahvaljujući kojoj svom detetu obezbeđuje mir i sigurnost.

Izvor: Kurir

Pogledajte još