Numerološki horoskop za septembar

JEDINICA

Na vas velikog uticaja imaće snaga Urana preko Sedmice. Bićete spremni da se aktivirate na nekoliko paralelnih poslova i kraj perioda možete dočekati prilično iscpljeni. Ne treba da se opterećujete tuđim brigama, jer ma koliko da ste plemeniti i imate potrebu da se mnogima nađete pri ruci, vaša okolina će vaše ponašanje pogrešno shvatiti. Ako želite da budte u dobrom odnosima sa Peticom morate biti strpljivi. Ljubavna veza sa Trojkom i Devetkom može biti sasvim zadovoljavajuća. Privlače vas daleka putovanja i moguće je da ćete imati priliku da negde otputujete kako službeno tako i privatno.Ovo bi mogao biti veoma uzbudljiv mesec po pitanju ljubavi, ulaska u brak ali pokušajte da budete manje preoseljivi i hiroviti.

Povoljni dani za:

Posao –1.,2.,11.,24.,29.

Novac –4.,5.,13.,23.,31.

Ljubav- 2.,14.,19.,20.,29.

DVOJKA

Trebalo bi da ozbiljno shvatite priliku za zaradu, naročito ako ste u vezi sa jednom Trojkom ili Osmicom. Mnogo uzbuđenja i mnogo interesantnih prilika na poslu može značiti ne samo nove angažmane nego i novu ljubav. Pre je moguće da vam se dogodi fert ili burna erotska veza nego neki romantičan susret. Doći će do punog izražaja sva dualnost vaše prirode. Malo ko će znati na čemu je sa vama, da li može da se na vas osloni ili ne. Mesec, planeta koja vlada vašim znakom i koja utiče na promene vašeg raspoloženja biće pod uticajem Jupitera – egzaltiranost, zbog čega ćete biti skloni da trošite novac nemilice. Sa ženama ćete biti na ratnoj nozi što je pogrešno jer vam to može doneti ozbiljne probleme, naročito ako ste i sami žena. Budite spremni da se prepustite jednoj Petici i Osmici da vas vode kroz život, ma kog pola da ste.

Povoljni dani za:

Posao – 1.,4.,22.,25.,26.

Novac –3.,4.,12.,21.,30.

Ljubav- 2. 3.,20.,22., 25.,27.

TROJKA

Najradije biste započeli neki nov posao ali u stvari morate da popustite u nečemu i da budete skromniji i strpljiviji što vam teško pada. Ako vaš posao podrazumeva rad sa mnogo ljudi, putovanja, rad sa strancima, privešćete poslove kraju i bićete uspešni. Ukoliko vam neko predloži novo radno mesto, naročito jedna Šestica, verovatno se nećete previše dvoumiti. Bićete u prilici da se sa nekim dogovarate o veoma važnim pitanjima kako u vezi sa poslom tako i u okviru porodičnog i privatnog života. Pokazaćete koliko umete da budete strpljivi i tolerantni što će vam doneti popularnost među kolegama. Stalni partner će biti oduševljen promenom vašeg raspoloženja i mnogi predstavici vašeg znaka će planirati brak, naročito ako su dugo u vezi. Ukoliko ste slobodni moguća je veoma lepa romansa ili ljubav na prvi pogled.

Povoljni dani za:

Posao – 1.,4.,10.,19.,27.,28.

Novac -2.,11., 20., 26., 29.

Ljubav- 2., 3.,12., 20., 21., 25.

ČETVORKA

Novi počeci su pred vama samo treba da budete odlučniji. Ukoliko treba da rešavate pitanje svog statusa, bilo da se radi o poslu, emotivnoj vezi, stambenom pitanju, pokazaćete inicijativu da se to reši na najbolji mogući način. Nekome je veoma stalo da vas ima za saradnika i pokušaće da vas nagovori da radite zajedno na obimnom projektu.Tokom ovog meseca, pod uticajem ste Sunca, planete koja donosi promene, vama koji ste pod uticajem statičnog Saturna. Uz Sunce na vas deluje i Venera zbog čega možete biti skloni maštanjima o velikoj ljubavi i verovatno će vam se ukazati prilika da započnete novu vezu sa nekim ko je veoma romantičan i izuzetno pouzdan. Pokušajte da izbegete sukobe sa Jedinicom ili Devetkom.

Povoljni dani za:

Posao – 1.,2.,14.,24.,26.,29.

Novac – 1.,10.,17., 22.,16.,20.,30.

Ljubav- 2.,4.,16., 20.,v25.,28.

PETICA

Vaš znak je opterećen razmišljanjima o novcu, novom biznisu o nekim velikim poslovnim poduhvatima i uopšte ne mislite na sebe i na svoju kondiciju. Dajete se bez rezerve onima kojima ste potrebni i za koje ste uvereni da bez vas ne bi mogli da se snađu. Ipak, trebalo bi da budete selektivniji kada su u pitanju kolege a i prijatelji. Držite se samo onih za koje ste sigurni vas vole čak i ako se često upuštate u rasprave jer vama je u ovom periodu potrebna emotivna podrška. Sa drugom Peticom, Dvojkom ili Osmicom moguć je posao ali ne ako se radi o prijateljima. Sa predstavnicima ovih brojeva u ljubavi nećete doživeti ništa prijatno ili će posle uzbudljivih momenata doći otrežnjenje. Jedna Sedmica, Devetka ili Jedinica mogu biti veoma prijatne kao poslovni i ljubavni partneri.

Povoljni dani za:

Posao – 1.,4.,12., 23., 29.

Novac – 3.,9.,14.,17.,22.,28.

Ljubav- 7.,9.,12.,16.,18.,26.

ŠESTICA

Da biste započeli nov posao ili novu vezu morate prvo da raščistite sa prošlošću i da budete sigurni da još uvek niste emotivno vezani za bivšeg partnera ili da zaista ne želite da ostanete na dosadašnjem radnom mestu. Pazite da ne uradite nešto zbog čega ćete se kajati. Raspoloženje će vam variriati od odlučnosti, hirovitosti do malodušnosti. Možete biti prilično skloni raspravama što inače nije vaša osobina. Biće vam potreban oslonac i naći ćete ga u vidu osobe koja je mnogo jača od vas kao ličnost i koja će biti spremna da vam se nađe pri ruci. To će najverovatnije biti neko ko često putuje u inostranstvo, radi za strane ili je stranac. Vas je teško nagovoriti na promenu ali kada se odlučite, onda idete do kraja. Sada je došao taj momenat. Možda i za odlazak za inostranstvo i to udvoje sa ljubavnim partnerom.

Povoljni dani za:

Posao – 4.,6.,9.,18.,27.

Novac – 2.,8.,17.,20.,26.

Ljubav- 6.,9.,14.,16.,23.,29

SEDMICA

Nemojte sebe opterećivati obavezama, grižom saveti ili nekim poslovima koji vam nisu prioritetni. Uran, vladalac vašeg znaka koji vlada nervnim sistemom biće pod uticajem Jedinice i Sunca što donosi energičnost a ceo mesec pod uticajem Saturna koji vas sputava. Ovo konkretno znači da ćete praviti jedan korak napred, dva nazad. Mnogo toga neće zavisiti od vas nego od drugih. Bićete svesni šta je ograničavajući faktor a nećete moći ništa da uradite. Ako budete pokušali da idete preko svojih moći ili granica koje su vam drugi odredili ništa nećete postići samo ćete sebe nepotrebno energetski potrošiti. Ispoštujete autoritete i hijerarhiju i na poslu i u porodici i sve će doći na svoje mesto. Ipak, kreću za vas bolji dani, naročito u drugoj polovini meseca i to u vezi sa ljubavlju. Jedna Petica je uvek tu da vas oraspoloži.

Povoljni dani za:

Posao – 2.,3.,12.,14.,25.,26.

Novac –2.,7.,16.,17., 25.,28.

Ljubav-4., 8.,14.,23.,27., 29.

OSMICA

Bićete u velikom zaletu kada su poslovi u pitanju ali bi bilo dobro da znate kuda ste se uputili i da li je ono što vi zaista treba da radite. Dobra ponuda ne znači obavezno i uspeh naročito ako ste žena, energični i preduzimljivi a primorani ste da radite sa osobama koje su kolebljive nepouzdane a simpatične. Nemojte dopustiti da na poslu preovladaju emocije jer ćete se osećati prevrenim. Oni prema kojima ste ljubazni i predusretljivi neće uzvratiti istom merom. U ljubavi ćete se osećate pomalo izneverenim ako na vreme ne uzete stvar u svoje ruke i ne postavite se odlučno. Ne menjajte svaki čas mišljenje i nemojte ulaziti u paralelne veze, posebno ne sa Dvojkom ili Peticom.Jedan Trojka i Šestica će vam biti od konkretne pomoći kako u domu tako i na poslu.

Povoljni dani za:

Posao – 4.,5.,12.,15.,21.,25.,31.

Novac – 1.,7.,16.,18.,26.,30.

Ljubav- 3.,7.,11.,27.,27.,31.

DEVETKA

Ukoliko ste planirali put, naročito u inostranstvo, budite spremni da sve dobro organizujete da ne biste morali da se pre vremena vratite. Nešto vas u priličnoj meri opterećujete, moguće da se osećate ograničenim u okviru porodičnog i profesionalnog života kao da vam ne daju dovoljno prostora da izrazite svoje želje i svoje sposobnosti. Rešenje vidite u odlasku na put ili u novoj romansi koja će se verovatno dogoditi kada se tome najmanje nadate. Jedna mirna, atraktivna i osećajna osoba biće spremna da se sa vama upusti u vezu bez obzira da li ste slobodni ili ne. Ako se radi o umetniku ili lekaru, najverovatnije nećete propustiti priliku za snažnim emotivnim doživljanjem. Ovo je dobar period za odmor i podvrgavanje tretmanu bioenergijom.

Povoljni dani za:

Posao – 1., 3.,11.,20.,29.

Novac – 5.,14.,17.,23.,27.

Ljubav- 2.,4.,13.,15.,24.,31.

Izvor: Jasminka Holclajtner, Novosti

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.