Živeti danas kao osamdesetih (VIDEO)

Bler Mekmilan i njegova partnerka Morgan Peti, zajedno sa sinovima Trejem i Dentonom, igraju prilično detaljno razrađenu igru pretvaranja da je 1986. godina - godina u kojoj su Bleir i Morgan rođeni.

"Bez mobilnog, bez interneta, bez računara. Bila mi je želja da oblikujem sve prema domaćinstvu kako je izgledalo kad sam odrastao.Imao sam običaj da živim napolju, igram se napolju pa sam shvatio koliko su moja deca različita", ispričao je Bler, koga je na ovaj potez naterala upravo briga za decu.

"Moj dvogodišnjak oponašao nas je na telefonima i učio je da igra video igre jer to radi petogodišnjak. Petogodišnjak je počeo da povezuje ljude sa telefonima koje imaju u džepu. Na primer, došao bi mu ujak, ali on bi dobio samo kratak pozdrav, a dečak bi se u stvari družio s njegovim Ajfonom".

Iz tog razloga su zapakovali sve svoje gedžete i sodneli ih u podrum Blerovih roditelja. On kaže da njegova porodica sad normalno doručkuje i deca se sa psom igraju u dvorištu nakon škole: "Uvek smo aktivni. Pre sam ja bio kriv - opustite se. Upalite TV, crtane 24 sata i to je to".

Porodica će u prošlom vremenu živeti do aprila 2014. godine.

B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.