PRVA ROMANSA NA FARMI: Gocin bivši muž se već zaljubio!

A da su emocije uzvraćene, svedoči i to što već nekoliko večeri iza poljskog toaleta Ivan i Sara razmenjuju poljupce, ali zbog nemogućnosti da ih kamera snimi, njihovi intimni trenuci nisu ovekovečeni, već za njih postoji samo tonski snimak.

- Ako tako nastaviš, zaljubiću se u tebe - rekla je Sara Ivanu, ali on nije ništa odgovorio, već se samo nasmešio i nastavio da je ljubi. Ovu ljubavnu idilu prekinule su Divna i Suzana, koje su krenule na cigaretu, a kada su zatekle Saru i Ivana, Karleuša je odmah prešla na stvar i upitala Marinkovića:

- Ivane, zbog čega si tako srećan? - na šta je on kao iz topa odgovorio da je zaljubljen. Iako je ovo tek početak ljubavi između njih dvoje i rano je prognozirati šta će se dalje događati, ono što je zasad sigurno jeste da je ovo prva romansa koja je obeležila ovu sezonu rijalitija.

Pokušali smo da saznamo od Sarinog druga Srđana da li njeni roditelji podržavaju ovu romansu i da li bi želeli za zeta osobu koja iza sebe ima propao brak i jedno dete, međutim, do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo komentar od njih kao ni od Ivanove majke Dragane.

Alo

Pogledajte još