Er Srbija: Nagrade za verne putnike

Putnici „Er Srbije“, kao članovi „Etihadovog“ kluba za nagrađivanje lojalnih putnika, imaće mogućnost da od 28. oktobra zarade i realizuju „Etihad gest“ milje, putujući mrežom linija oba avio-prevoznika. Program za nagrađivanje lojalnih putnika „Er Srbije“ biće integrisan u globalni sistem „Etihad ervejza“, koji je strateški partner srpskog prevoznika.

Bodovi koje sakupe putujući širom sveta, putnici će moći da iskoriste i za povoljnije plaćanje računa u internacionalnim hotelima, rentakar agencijama i trgovinskim lancima, uz popuste prilikom kupovine više od stotinu najcenjenijih svetskih brendova i hiljade proizvoda kroz program „Rivord šop“.

Prema rečima Daneta Kondića, novog generalnog direktora „Er Srbije“, povezivanje programa za nagrađivanje lojalnih putnika sa sistemom „Etihada“ jedna je od veoma važnih prekretnica u poslovanju i ponudi srpske nacionalne avio-kompanije. Program „Etihad gest“ popularan je širom sveta, a među putnicima je već prepoznat i ocenjen kao najbolja usluga u klasi.

Putnici „Er Srbije“ će kroz program za nagrađivanje lojalnih putnika moći da zarade svoje „Etihad gest“ milje kroz rezervacione sisteme dve nacionalne avio-kompanije, Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, što znači da će moći da sakupljaju i iskoriste svoje bodove širom sveta“, kaže Kondić.

Putnik može da kombinuje pređene milje i novac za kupovinu karte i dobija priliku da manje plati svoj naredni let avionom. Lojalni putnik ima mogućnost da promeni svoje sakupljene milje i u (virtuelni) novac i po povoljnijim cenama kupuje proizvode u više od 30 miliona prodavnica širom sveta.

Izvor: Novosti

Pogledajte još