Leskovac: Policija objavila foto-robot pljačkaša menjačnice

U obaveštenju policije se navodi da je u utorak u 20.25 sati u Leskovcu u Ulici 28.marta kod menjačnice "MN Haus" od strane nepoznatog izvršioca ili više njih izvršeno krivično delo razbojništvo na taj način što je počinilac prišao sa leđa i pucanjem iz pištolja ranio i teško povredio radnika menjačnice D.A.

Tom prilikom osumnjičeni mu je iz ruke istrgao tri vreće sa novcem i pobegao sa lica mesta.

PU u Leskovcu je izradila foto-robot mogućeg izvršioca ovog krivičnog dela.
Policija moli sve građane da ukoliko lice sa foto-robota prepoznaju obaveste PU u Leskovcu na telefon 0648928452 ili najbližu policijsku stanicu.

U potragu su se aktivno uključili i vlasnici menjačnica u Leskovcu, pa su ponudili nagradu za informaciju koja bi dovela do hapšenja razbojnika koji pod pretnjom oružja pljačka njihove radnike.

U firmi MN Haus, okupilo se danas 11 vlasnika koji smatraju da na taj način mogu da pomognu pripadnicima policije.

"Procenili smo da se radi o čoveku koji je posebno obučen za oružane napade i koji očigledno ima dobru logistiku. Pored toga koristi oružje malog kalibra i hladnokrvno puca u ljude. Sve nas je to navelo da ponudimo nagradu za svaku valjanu informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja i na taj način pomognemo i policiji", rekao je predstavnik menjačnice MN Haus Nenad Anđelković.

Vlasnici menjačnica tvrde da ista maskirana osoba već godinama napada po Srbiji i da ima veoma precizne informacije koga i gde može opljačkati.

Izvor: Tan jug via Blic, Mondo

Pogledajte još