HIT U NAJAVI: Ivan opevao oralnu akciju sa mis Svetlanom!

- Ne vidim ja tu nikakav problem. Šta sad, bilo-prošlo, bilo smo mladi i ludi i tada nam je bilo super. Ne verujem da će Svetlana to da porekne. Ne razume ni zašto se neki njeni članovi porodice bune, pa nisu oni stajali pored nas i gledali šta ona radi sa mnom. Jedino što je glupo, jeste što sam ja tada bio u braku, ali hvala Bogu, moja Marina sve razume i to se nije ponovilo. A šta da vam kažem, oralni seks nije ništa sramno, svi to radimo i zato će i ova pesma biti hit - izjavio je denser za naš list.

Podsećanja radi, nakon što je Vesna Vukelić za „Alo!“ ispričala da se seća da je prilikom gostovanja u jednoj emisiji bila svedok vaćarenja između Ivana i Svetlane, Gavrilović se oglasio i priznao da je bio intiman sa aktuelnom farmerkom, ali i da se ne seća baš svih detalja, jer je bio pod dejstvom alkohola.

Vendi peva prateće vokale

S obzirom na to da su veoma dobri prijatelji i da ih je cela ova afera sa Mis Svetlanom ponovo spojila, Vesna Vukelić Vendi i Ivan Gavrilović najverovatnije će sarđivati na ovom singlu. Vesna će imati svoje deonice u pesmi, tako da će to, takoreći, biti duetska pesma.
- Vendi je kraljica i verujem da će biti dosta zanimljivije ako se ona uključi u ovu pesmu. Videćemo sve ovih dana kada uđemo u studio i otpevamo - rekao nam je Gavrilović, a kako će Koprivica reagovati na sve ovo, ostaje da vidimo kada izađe sa imanja u Lisoviću.

Alo

Pogledajte još