IVAN GAVRILOVIĆ NAKON UČEĆŠA U RIJALITIJU: Bio sam okružen prostitutkama!

Ivan Gavrilović pobegao je iz rijalitija "Zadruga" zbog, kako kaže, zdravstvenog problema koji vuče zbog Paraćinskog masakra, kome je prisustvovao 1987. godine!

Denser tvrdi da nije mogao da izdrži u Pinkovom projektu jer nije imao adekvatnu negu koja mu je potrebna.

Ja sam ozbiljan slučaj. Sa zdravljem ne smem da se igram. Nisam mogao da izdržim i nekoliko puta sam pokušavao da izađem. Obezbeđenje me je uhvatilo i s njima sam se ozbiljno zakačio. Uleteo sam u produkciju i počeo da se derem i svađam. Nisu imali razumevanja. Ja moram da imam terapiju za srce, ali oni su nemarno postupili prema meni. Pre nego što sam ušao, jasno sam naglasio u čemu je problem. Budim se u sedam ujutru, a produkcija dolazi u jedanaest, za ta tri sata ako mi se sloši, ja mogu da riknem – priča Ivan, koji ističe da zatvoreni prostor na njega stresno deluje još od Paraćinskog masakra.

Tada su počeli svi moji problemi. Albanac je pred mojim očima ubio četvoro mladih ljudi. Možete da zamislite kako mi je bilo. Godinama ne mogu da se oporavim. Te stvari nisu za zajebanciju. Moram da imam nekog ko će da bude pored mene kad mi pozli i da mi da terapiju. Ja to nisam imao i zbog toga je bilo najbolje da se sklonim – kaže Gavrilović.

On ističe da je šokiran onim što je za 12 dana boravka u "Zadruzi" doživeo.

Bilo mi je muka od prostitutki. Ova jedna se raduje što je bila sa Šakom, a druga sa Amarom. Zašto toliko kurvi na televiziji? Šta treba da radi devojka ako nema posao? Da pokaže guzu, sise, one se raduju što su kurve. Neverovatno! One treba da idu u javne kuće. U šoku sam – zaključuje denser.

Izvor: Svet
Foto: ivangavrilovicofficial/Instagram

Pogledajte još