MISTERIJA: Princeza Dajana je seks dnevnikom ucenjivala Čarlsa?

Pokojna princeza navodno je zapisala šta princ Čarls (64) voli u krevetu, detalje njegove veze s ljubavnicom Kamilom Parker Bouls (66), kao i seksualne navike ostalih članova porodice. Dajana je time navodno htela da ucenjuje Čarlsa kako bi posle razvoda mogla češće da viđa sinove, tvrdi Paver. On misli da je dnevnik završio kod prijateljice.

Princeza i njen partner, egipatski milijarder Dodi Fajed, poginuli su u saobraćajnoj nesreći u pariskom tunelu 1997. godine. Iako je istraga pokazala da je za njihovu smrt bila kriva brzina, pijani vozač, nenošenje pojasa i paparaci od kojih je par bežao, Dodijev otac Mohamed Al-Fajed (84) stalno je ponavljao da je fatalna nesreća bila samo paravan. Godinama je ponavljao da su za njihovu smrt odgovorne državne službe.

Porodica i prijatelji nedavno su otkrili da su vojna policija, ministar obrane i tužilaštvo pre dve godine dobili pisani dokaz da je princezu ubila britanska policija. Mohamed je uveren da je nesreću iscenirala kraljevska porodica jer se protivila vezi princeze i egipatskog bogataša.

Alo

Pogledajte još