Međunarodna Konferencija o arhitekturi BLOK

Ove godine svoje ideje i najnovije projekte predstaviće svetski poznate arhitekte: Julien De Smedt, Igor Franić, Murat Tabanlioglu, Marco Casagrand, Andreas Wenning, Uldis Luksevics, Elena Nedelcu, Juan Anon… Blok Konferencija biće održana kroz pet panela: Experiment in Architecture, Heterotopias, Hospitality Design, Hotels, Commercial Buildings. Pored predavača iz inostranstva, pažnju posetilaca zavređuju i radionice, izložbe, kao i filmski maraton u bioskopu Muzeja jugoslovenske kinoteke.

U okviru BLOK Konferencije, raspisan je studentski konkurs „Eksperimentalna kuća“, a biće
održana i radionica o arhitektonskim skicama „Start from skach“. Druga radionica – okrugli sto o položaju žena u arhitekturi organizuje se u saradnji sa Centrom za arhitekturu Beograd.
Sve radionice su otvorene za registrovane posetioce.

Na BLOK-u se prezentuju najsavremeniji projekti, ponekad iz sasvim ličnog ugla prezentovani od strane vrhunskih svetskih autora, za koje publika nema priliku da sreće u medijima, internetu i društvenim mrežama.Konferencija spaja projektovanje, savremenu izgradnju, čime povezuje arhitekte i investitore, developere i izvođače radova, stručnu i najširu publiku. Za ograničen broj posetioca, ulaz na predavanja, radionice i izložbe je potpuno besplatan, uz obaveznu registraciju preko zvaničnog sajta BLOK konferencije www.blok.rs

Pogledajte još