Da li je ovo Nokia Lumia 2520 tablet?

Fotografija prikazuje Nokia Lumia 2520 tablet u plavoj boji, uskoro se možemo nadati i nekim „nezvaničnim“ podacima u vezi sa specifikacijama.

Već neko vreme postoje glasine koje tvrde da proizvođač smartfona iz Finske radi na tabletu, a sada se i na zvaničnom sajtu kompanije pojavio link koji ide u prilog ovim nagađanjima - na svega par trenutaka.

Tablet je trenutno poznat pod imenom Lumia 2520 a potraga na Nokijinom američkom sajtu do sada je nudila samo jedan rezultat u sekciji pitanja i odgovori gde je stajala definicija šta je to tablet.

Iako ova sekcija nije imenovala tablet, nešto je sasvim sigurno bilo linkovano na ovu stranicu koja pojašnjava koncept tableta.

Glasine o ovom tabletu je dodatno podgrejala i činjenica da je Nokia „popravila“ rezultate pretrage, tako da ukoliko pokušate da potražite "Lumia 2520" nećete dobiti nikakve rezultate.

Ovaj tablet mogao bi da bude predstavljen na događaju u Abu Dabiju 22. oktobra gde se očekuje premijera modela Lumia 1520, koji je takođe bio na meti glasina koje su tvrdile da je u pitanju 6-inčni quad core smartfon koji bi u trenutku predstavljanja trebalo da bude najveći Windows smartfon.


B92

Pogledajte još