ŽESTOKE UVREDE: Saša Vidić isprozivao Draganu Mirković zbog bezazlene šale

Rivalstvo Dragane Mirković i Cece Ražnatović obeleželo je devedesete godine, iako su onda pevačice poricale da su jedna drugoj konkurencija i da se ne podnose.

Na imitaciju Alekse Jelića koji se sinoć u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" pojavio u ulozi Cece Ražnatović, žiri je odgovorio oduševljenjem i velikim brojem bodova, a Dragana Mirković je u jednom trenutku, što za nju nije karakteristično, prokomentarisala: "Aleksa ti večeras imaš glavni Cecin adut."

Jasno je da je pevačica mislila na velike grudi svoje koleginice, ali budući da Dragana tokom karijere duge 25 godina nikada nije ulazila u okršaje sa bilo kim sa estrade, svi su ovo razumeli kao šalu.

Međutim, Saša Vidić nije. Dežurni komentator svih estradnih zgoda i nezgoda, na svom Tviter profilu izvređao je Draganu Mirković.

Evo šta je napisao: "Ok, on možda ima glavni Cecin adut, ali Dragana, ti si svoj glavni adut odsekla davnih 80-ih godina. Kolika je ova DM sledeći put da umesto ešarpe ogrne šatorsko krilo."

Jasno je da je kreator mislio na nos koji je Dragana Mirković operisala krajem 80-ih godina što je ujedno i jedina hirurška intervencija kojoj se ova pevačica ikada podvrgla.

M.Š/J.P.
Slika: kurir-info.rs

Pogledajte još