Održan Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike

Svi uređaji bili su raspoređeni u 6 konferencijskih sala i 5 soba, u cilju što boljeg doživljaja Hi-Fi uređaja i njihovih mogućnosti. U hotelskim sobama je dočarana kućna atmosfera iz dnevnih soba što je najbolje za realnu prezentaciju mogućnosi audio i video sistema. U holu je prodavana dodatna Hi-Fi oprema.

Posetioci su imali priliku da vide najnovije Audio/Video sisteme Yamaha AVENTAGE, mnoštvo Bluetooth zvučnika, slušalica, gramofona i ostale lifestyle audio sisteme, kao i novu Silver seriju Monitor Audio zvučnika, koja kreće u prodaju tokom meseca novembra.

(old_image)

Domaći proizvođači gramofona, pojačala i zvučnika, među kojima su: Beyond Frontiers Audio zajedno sa firmom Audio san iz Hrvatske, Dayens, Soullines, Pointe, Finel i FTA, predstavili su svoje uređaje koje plasiraju na inostranom tržištu. Ovo je bila retka prilika da se domaća publika upozna sa radom srpskih AV firmi koje uglavnom izlažu na sajmovima van zemlje, gde imaju i plasman koji su stvorili na osnovu dobrog kvaliteta svojih proizvoda.

Hi-Files Show je najveći Hi-Fi događaj u Srbiji na kome se predstavljaju programi distributera: Player, Audiophile, HiendFi, 4audio, Vox Trade, Mkabl, Gallus audio iz Slovenije.

(old_image)

Pogledajte još