Tribina na temu preduzetništva: Academy of Modern Management 2013

Studenti Fakulteta organizacionih nauka, koji su članovi organizacije ESTIEM LG Beograd, već četvrtu godinu za redom organizuju seminar Academy of Modern Management, kao veoma perspektivni projekat, koji svake godine raste i donosi bolja i inovativnija preduzetnička rešenja.

Tribina je zakazana za večernje časove, od 18:00 do 20:30 časova, a sastojaće se od četiri ključna dela.

Prvo predavanje održaće Nebojša Matić, iz Mikroelektronike, na temu Iskustvo uspešnog preduzetnika. Odmah potom sledi Gordan Velev, član Grupe 484. Njegova tema biće: Socijalno preduzetništvo – Mogućnosti i perspektive. Nakon Gordana, nešto više o ženskom preduzetništvu će govoriti Sanja Popović Pantić, članica Udruženje poslovnih žena Srbije, kroz temu: Žensko preduzetništvo – sve veći trend u svetu. Konačno, Sanja će podijum ustupiti Vladimiru Prelovcu, iz kompanije Prelovac Media, čija je tema Uspešan primer IT preduzentištva, takođe nešto što dobija sve veću medijsku pažnju poslednjih godina.

Tribina će biti inovativan način za uvođenje zainteresovanih kandidata i potencijalnih učesnika za sam seminar, koji će se održati u periodu od 09.12. do 18.12. tekuće godine. Prve nedelje događaja, 09. do 13.12. oko pedeset učesnika, starosti između 20 i 30 godina, učestvovaće u predavanjima i radionicama na najrazličitije teme koje se tiču preduzetništva. Potom će, 16.12. imati organizovane konsultacije, kako bi predstavili što bolje i inovativnije preduzetničko rešenje, nakon čega će ga, 18.12. i prezentovati i boriti se za prestižnu nagradu, koju pobedničkom timu daju ERSTE Banka, u vidu početnog kapitala za osnivanje biznisa u iznosu od 1000 evra, kao i Kancelarija za mlade, koje pobedničkom rešenju obezbeđuje prostor u Beograđanki za izršenje početnih aktivnosti, u periodu od jedne godine. Takođe, realizaciju projekta podržavaju i Telekom Srbija, Hemofarm fondacija, Ernst & Young, Prelovac Media, Coca Cola Hellenic, Doncafe i Red Bull.

Za sve dodatne informacije i prijavu za učešće, koja je otvorena od 01. do 29. novembra, možete posetiti sajt projekta: http://amm.estiem.org.rs/ ili se obratiti Milici Pavićević putem e-mejla: milica.pavicevic@estiem.org.

Pogledajte još