Kraljevo: Obio izlog pa naredna tri sata krao satove (VIDEO)

Sve se to odigralo u noći između subote i nedelje, u periodu od 2.30 do 5.30 časova ujutru. Na snimku se vidi kako mladić prolazi sa devojkom pored izloga, i u trenutku nogom jako udara u izlog. Nakon sat vremena od toga, vidi se isti taj mladić kako se vraća i rukom skida delove stakla na izlogu.

Kod drugog dolaska do radnje do njega dolazi čuvar iz jednog obližnjeg kafića, gde su oni kako smo kasnije saznali, komentarisali razbijen izlog. Prema rečima vlasnika radnje Milana Savića, mladić se nekoliko puta vraćao u naredna tri sata, i uzimao satove.

"Prema mojoj proceni ukrao je satove u vrednosti od 250.000 dinara. Snimak sam odneo policiji, koja radi na slučaju. Inače, ovo nije prvi put da mi na ovakav način obijaju radnju. Ovo je bio peti ili šesti put. Potpuno je neverovatno da neko može u roku od tri sata da se vraća i da uzima satove, a da niko ništa ne primeti u centru grada,"
kaže Savić za "Blic".

Savić je snimak krađe postavio na jutjubu, kako bi kraljevčani mogli da vide kako je pokraden, dodajući da je lopov primetio kameru, pa je kasnije uzimao satove da ga kamera ne bi snimila.

Izvor: Blic

Pogledajte još