Džajić: Crvena zvezda u ligi Južnog toka

Rusi još nisu odlučili hoće li se igrati u ligi ili po sistemu kupa, ali su Crvenoj zvezdi dali do znanja da je vide u svojim okvirima i u budućnosti.

Marakanu su u ponedeljak uveče posetili predsednik IO „Gasproma“ i prvi čovek Zenita Aleksandar Djukov, direktor NIS Kiril Kravčenko i ambasador
Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin. Njih su dočekali Dragan Džajić, Nebojša Čović i Petar Škundrić.

"Zadovoljan sam sastankom sa gospodom iz Rusije, a novi sastanak zakazali smo za januar sledeće godine. Moguće je da jedna manja delegacija Crvene zvezde ode uSankt Peterburg. Svidela mi se ideja Aleksandra Djukova da se konačno pokrene takmičenje u kojem bi igrali klubovi zemalja kroz koje protiče Južni tok" otkriva za Kurir Dragan Džajić i dodaje:

"Još nije poznato
hoće li to biti prvenstvo ili kup takmičenje.Važno je i mišljenje UEFAjer se oni najviše pitaju. Mada, bilo bi lepo da tokom proleća igramo sa ekipama iz Rusije, Ukrajine, Rumunije, Bugarske, Mađarske... Bio bi tu i lep nagradni fond, moglo bi i da se profitira. Lepa je zamisao, voleo bih da je što pre i realizujemo. Činjenica je da Ligu šampiona igra deset klubova koji između sebe okreću novac i igrače. Kad tako misli jedan moćni Zenit, šta onda mi da kažemo".

Pogledajte još