DARIJA U ŠOKU: Na lekovima sam, ne mogu da pričam!

Još sam u stanju velikog šoka. Imam stravičnu glavobolju, popila lek i ne mogu da govorim
Darija Stanojević

Pevačica Darija Stanojević koja je juče u Novom Sadu imala drugi udes u poslednjih deset dana, pretrpela je veliki šok, ali ima i zdravstvenih tegoba. Šteta na automobilu je, kako su joj rekli u policiji, totalna.

"Mi smo išli u Novi Sad gde je Darija imala zakazano gostovanje u jednoj emisiji. Na semaforu smo stale jer je bilo crveno svetlo. Od jednom smo osetile tako jak udarac, koji nas je bacio napred pa smo tako i nas dve udarile ovoga ispred nas. Veštačenjem će se utvrditi kojom je brzinom vozio ovaj što nas je udario, ali prema proceni policije, brzina nije bila manja od 80 km / čas, zbog totalne štete na njegovom i automobilu Darijinog oca, koji je Darija vozila", rekla je Darijina pi-ar menadžerka, Sandra, Denda koja je sa pevačicom bila u automobilu u momentu nesreće.

"Još sam u stanju velikog šoka. Imam stravičnu glavobolju koja ne prolazi ni nakon što sam primila injekciju i popila lek. Spremam se da idem kod ortopeda sa svojom pi-arkom, jer su njoj sinoć stavili Šancovu kravatu oko vrata. Otečena joj je jedna noga, kao i rame. Mene takođe sve boli i nisam u stanju da govorim", rekla je pevačica.

Blic

Pogledajte još