ŠTA IM BI DA SE OVAKO NAGRDE: Tri najveća modna promašaja Pinkovog festivala

Aleksandra Stojković Džidža

Ne možemo da izbrojimo po koji put je Džidža promenila frizuru, a izgleda da što joj je kosa kraća, kraće su joj i odevne kombinacije. Frizura ovog puta podseća na Kleopatru. Dobro, malo i na Milicu Pavlović. Ali vratimo se outfit-u. Ne možemo da se otrgnemo utisku da je kostim, tačnije bodi, neuspela imitacija "Dženifer Lopez look-a". Džidžo, više sreće drugi put.

(old_image)

Mia Borisavljević

Mia termin "scenska garderoba" shvata vrlo bukvalno, pa se time očigledno vodila i ovog puta. Resice na donjem delu haljine vrckale su zajedno sa Miom u ritmu pesme, ali to bi joj ipak donelo pozitivne bodove na takmičenju latino plesova. Ovako, ostade Mia i bez muzičkih i bez modnih poena.

(old_image)

Daria Stanojević

Posle Džidže Stojković Lopez, evo i Darie Šakire Stanojević! Bilo je na sceni i vatre i plesa i igračica, Daria je skakutala bosih nogu, ali bezuspešno. Rese koje ni na njenoj haljini nisu izostale jesu malo bliže aktuelnom trendu od onih koje smo videli kod Mie, ali ceo "paket" koji više podseća na outfit za plažu nije bio dovoljan da Daria dobije prelaznu ocenu.

(old_image)

J.K.

Pogledajte još