Maja Marijana i dalje sa mužem koji je digao ruku na nju!

Iako se nedavno pojavila informacija da je Maja Marijana napustila muža Mladena Šmakića, pevačica je to demantovala kad se u četvrtak uveče pojavila s njim u poznatom beogradskom klubu, u kojem je te večeri nastupala.

Maja je došla s Mladenom, koji joj je ujedno i menadžer. Sedeli su u separeu pre nego što je izašla na binu, a zajedno su i otišli iz kluba na kraju večeri.

- Maja i njen muž se ne razvode. Da se odlučila na taj korak, ona bi prekinula i poslovnu saradnju s njim, ali to nije uradila. Oni i dalje žive pod istim krovom i sve je u najboljem redu - kaže naš izvor i dodaje:

- Uobičajena prisnost između njih dvoje koju su pokazali na nastupu u popularnom klubu pokazuje da je s njima sve u redu. Veliku krizu koju su imali na proleće, kad je Mladen digao ruku na nju, prevazišli su i sad su opet nerazdvojni. On je s njom na svakom nastupu, pa je tako bilo i prošlog četvrtka. Da podsetimo, u maju ove godine Mladen je pretukao pevačicu, nakon čega je ona završila u Urgentnom centru.

Konstatovan joj je potres mozga, imala je rasečenu usnu i otekline po obrazima. Pevačica je potom javno apelovala na žene da se odupru nasilju, a pošto je i dalje u ljubavi sa Šmakićem, pretpostavljamo da među njima više nije bilo sličnih incidenata.

Izvor: pressonline

Pogledajte još