Magla i led na putevima, vozači oprez

Posebna pažnja savetuje se preko mostova i nadvožnjaka, kroz podvožnjake i tunele. Magle ima po kotlinama i oko Sjenice. Sumaglice ima i u Vojvodini, oko Beograda, u Ssumadiji i na većini puteva uz rečne tokove.

Obavezna je zimska oprema na putevima Jošanička Banja - Kopaonik: Brzeće - Kopaonik (Jaram): Stanićinci - Dobre vode (Goč). Putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavanja oko 30 minuta.

Od 21. novembra zbog radova na terminalima na hrvatskoj strani, GP Bačka Palanka nije u funkciji za teretna vozila. Radovi će trajati do sredine sledeće godine. U okviru radova na koridoru 10 na putu I/a reda (auto-put E/75) između Vladičinog Hana i Vranja na deonici kod mesta Gramađe, aktuelna je devijacija u dužini od oko 800 metara. Saobraćaj se na ovom delu preusmerava kroz naseljeneno mesto. Predviđeno je da radovi traju do 31. marta 2014.

Zbog radova na izgradnji Koridora 10 na putu IA reda Leskovac-Vranje, na deonici između Male Kopasnice i Grdelice, brzina je ograničena na 30 km/h ka Leskovcu, a na 40 km/h ka Vranju. Ovakav režim saobraćaja će važiti do kraja godine.

U toku je obnova starog mosta preko Dunava kod Beške, na AP E/75 Beograd - Novi Sad. Saobraćaj se obavlja dvosmerno preko novog mosta, uz neophodno poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije i ograničenje brzine.

Vozila idu zaobilaznim putem na magistralnom putu M-2, od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana.

Izvor: Beta

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.