Na Umeka po staroj ceni samo do srede!

Nastup slovenačkog producenta Umeka biće pravi spektakl u novogodišnjoj noći, jer će ga dočekati oko 5000 posetilaca iz Srbije i regiona na ekskluzivnom „Heineken Lucky Records“ događaju, u Geneks Impulse Hallu, na Novom Beogradu. Umek se vraća u Beograd posle sedam godina pauze i najavljuje nezaboravan provod: „Totalno sam oduševljen što ponovo dolazim posle toliko godina pauze, daću sve od sebe da svi na podijumu đuskaju celu noć. Malo je reći da očekujem pravu ludnicu!

Umek je u periodu odsustva iz Beograda svoju reputaciju podigao na nivo globalnog superstara, što dokazuju njegove rezidenture po najprestižnijim klubovima sveta, od Njujorka, Tokija i Londona, do Sao Paula, Singapura i neizostavne Ibice. U Beograd donosi svoj novi zvuk koji je proizvod fuzije različitih uticaja house, tech house, electro i techno zvuka, čime će zadovoljiti najrazličitije ukuse publike.

Najava nastupa najveće muzičke zvezde koju će Beograd ugostiti u najluđoj noći naišla je na veliku podršku i oduševljenje na društvenim mrežama. Komentarisanje i deljenje Umekove muzike traje već više od tri meseca i uključuje mlade iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i ostatka regiona, koji spremaju organizovane dolaske u Beograd. Organizatori su dobili molbe za rezervaciju ulaznica i iz mnogih drugih zemalja, čak i dalekog Japana, gde Umek ima veliku bazu poštovalaca.

Zbog sedam godina odsustva iz Beograda i reputacije koja ga prati, Umek će sigurno biti najveća ali ne i jedina zvezda događaja, na kome će uz njega nastupiti i vrhunski regionalni i domaći di džejevi. Na gramofonima će se do jutarnjih časova smenjivati slovenački DJ i Umekov veliki prijatelj Veztax, hrvatski DJ Edy C i domaće snage Speedy, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić i Kobaya.

Ulaznice se mogu nabaviti po aktuelnoj promotivnoj ceni od 2.700 dinara još samo danas i sutra na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u Bilet servisu, Domu Omladine Beograda, TC Ušće i na biletarnici Kombank Arene. Od srede 23.12. u prodaji će biti poslednji kontigent ulaznica po novoj ceni od 3.300 dinara. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 5000 dinara, koje posetiocima obezbeđuju dodatnu dozu uživanja u novogodišnjoj noći.

Pogledajte još