Novogodišnje izdanje „Mikser Kids marketa“ u nedelju u Mikser House-u

Kao i svake godine, Deda Mraz se sprema da podeli poklone, ali pre toga prilegne da se odmori pre napornog posla. Šta se zatim događa, kako se Deda Mraz uspavao i da li njegovi pomoćnici i klasična muzika uspevaju da ga probude deca će moći da pogledaju u predstavi „U podne za decu“, u kojoj učenici MŠ „Mokranjac“ izvode dela klasične muzike. Ovaj program, od dece za decu, osmišljen je kao retka prilika u Srbiji da se klasična muzika približi publici svih uzrasta. Nastupi mladih muzičara sastavni su deo predstave za decu, prilagođene za najmlađe. Ulaz na predstavu je slobodan, a pre, posle i u toku same predstave, posetioci mogu da doniraju sredstva za malu Lanu Nikolić (www.lananikolic.com).

U predstavi igraju Sava Dujović, Milena Grujić, Jelena Ivetić, Marija Đurić, Ana Vukčević i Anja Malović. Niz koncerata-predstava „U podne za decu“ organizuje „Motiv Art“ u saradnji sa „MŠ Mokranjac“.

(old_image)

U 13 časova novogodišnji animatori studija „Čigra“ će odvesti decu na galeriju Mikser House-a, gde će se zabaviti uz igre i muziku. U 14 časova decu će iz novogodišnje Čigrine bajke, preuzeti Ivana Mirkov koja će ih na radionici od 13 i 30 opremiti avionima i odvesti na „Let oko sveta“. Deca će prvo naučiti da prave avione-klizače, koje će dekorisati, a zatim će prikazati let svojih aviona u igri „Let oko sveta“. Mališana čiji avion dosegne najdalju destinaciju očekuje nagrada – model aviona „Sky Winner“.

U 15 časova počinje ekološka radionica Maje Matić Radonić, na kojoj će mališani praviti novogodišnje ukrase od recikliranih materijala, dok se u 16 sati odvija radionica „Praznične maštarije“, Centra za rani razvoj, na kojoj će deca uz pomoć tima radioničara praviti ukrase za jelku.

Ideina novogodišnja animacija - „Evo nove godinice“ će od 17 časova ponuditi deci provod uz živopisnog Bodu Ninkovića, i njegove prijatelje Jocka i Maki iz pozorišta „Dečja zemlja“.

(old_image)

Posetioce očekuje više od 40 izlagača na trećem „Mikser Kids marketu“. Učesnici su: Aeromodelarski klub, Aldes Studio, Ana Milić, Bioidea sapuni, Bitka za bebe, Born Yesterday, Čarobno drvo, Centar za rani razvoj, igraonica Čigra, Dragana Danilović, e-lastish, Games4you, Idea, Ivanushka, Jelena Mičić i Zlatko Skender, Jelisaveta Mikulić, KCMH by Bojana, KIMOOK-POPIDOCA, Konfeta Kroj, Kuči, Maja Matic Radonić, Mala MI, Margareta Janković, Marijana Popara, Mart, Mirjana Žeravčić, Nadežda Til, Navijutak, NURDOR, Olga Ljubojević, Piccola Officina, Pinjate Pipika, RUKOM, Saši deci, Slavica Mićić, Štrikseoris, Svetlana Dimovski, Svila vintage, Tetrastar, Torbendži, Tortikuća, Zadruga Udriga.

„Mikser Kids market“ traje od 12 do 20 časova, a ulaz na manifestaciju, kao i dečja predstava i učešće u radionicama su besplatni. „Mikser Kids market“ je idealna destinacija za sve roditelje koji su u potrazi za kreativnim poklonom za svoje najmlađe.

Pogledajte još