Vujošević bolje, Bogdan spreman za Real Madrid

"U goste nam dolazi veliki tim, kraljevski klub, navijačima nije potrebna bolja pozivnica od toga. Verujem da će svi koji dođu u Arenu uživati u utakmici. Ipak, i igrači Reala su ljudi od krvi i mesa, na parketu će biti "pet na pet" i videćemo kako će to izgledati", istakao je Gašić na konferenciji za medije u Beogradskoj Kombank areni.

Gašiću će utakmica protiv Reala biti samostalni debi u Evroligi, pošto se prvi trener Duško Vujošević nalazi na lečenju na Vojno-medicinskoj akademiji.
"Ja sam odavno spreman za neke stvari, pa i za debi u Evroligi. Uostalom, kada radite u velikom klubu kao što je Partizan uvek morate da budete spremni na sve što vas očekuje", naveo je Gašić.

On je dodao da će za meč sa Madriđanima Bogdan Bogdanović sigurno biti spreman, iako je zbog povrede u jednom trenutku morao da napusti utakmicu sa Igokeom u Jadranskoj ligi.

Što se tiče Tarensa Kinzija, koga očekuje kazna zbog incidenta u noćnom izlasku, Gaših je istakao da očekuje da odigra na standardnom nivou.

Pomoćni trener Partizana prokomentarisao je i sjajnu formu Madriđana, koji od početka sezone imaju neverovatan skor 25-0, a juče su slavili u velikom derbiju protiv Barselone.
"Real je na impresivan način odigrao prvu fazu Evrolige, a sjajni su i u domaćem šampionatu. Napravili su minimalne promene u timu u odnosu na prošlu sezonu, a i tad su bili na korak od osvajanja Evrolige. Stavili su individualni kvalittet u funkciju ekipe, imaju neverovatnu hemiju, ideolog cele priče je bez sumnje Serhio Rodrigez, koji pokazuje neverovatan talenat i kvalitet iz meča u meč", zaključio je Gašić.

Kapiten košarkaša Partizana Dragan Milosavljević rekao je da u ovom trenutku crno-beli ne razmišljaju o proslavi Nove godine, već da im je samo Real u mislima.
"Real je možda i najbolja ekipa u Evropi i mi zbog toga ulazimo rasterećeni u utakmicu. Verujem da će biti dobar meč, uz veliku posetu i sjajnu atmosferu. Borićemo se do kraja i videćemo šta će biti", poručio je Milosavljević.

Utakmica između Partizana i madridskog Reala igra se 2. januara od 19 sati u Beogradskoj Kombank areni.

Pogledajte još