Kako se na brzinu skockati za doček

Čipka – na nju uvek možete da se oslonite, ona predstvalja decentnost, eleganciju, svečaniji izgled. Čipkasta haljina dovoljna je sama po sebi, a i majica bilo dugih, bilo kratkih rukava biće pun pogodak uz neke svečanije pantalone ili suknju.

Mini suknja ili vrlo trendi šorc glavni su adut, posebno ako su upadljivi, svetlucavi ili sa metalik odsjajem - tada vam treba još samo crna majica,  hulahopke i štiklice!

Kaiš pravi čuda, možda za glamuroznu noć neki zlatni ili srebrni lanac koji pada na bokovima?  Možete ga nositi na suknji, haljini, pantalonama; bitno je da osvežava celu kombinaciju.

Ako nemate kaiš ili ne pristaje uz vaše zamisli, i marama sa svetlucavim elemantima može imati snažan učinak. Crna, ili u boji, ali s metalik odsjajem, može učiniti čuda. Baš kao i mala zlatna torbica na dugačkom lančiću.

Sjaj po telu, sjaj u kosi
– šljokice neka budu vaš saveznik u najluđoj noći; to je gotovo jedina noć kada možete da ga stavite na lice, i na dekolte, oko očiju, i u kosi. Svetlucavi će detalji u svakom slučaju privući pažnju što je jak adut ako ne želite modu da izbacite u prvi plan.

Crveni ruž ne treba dodatnu preporuku, on je oduvek i čini se da će zauvek ostati moćni ženski saveznik u svakoj prilici kada želimo da  zablistamo.

Hulahopke s čipkom mogu spasiti najdosadniju suknju, ili staru i već viđenu haljinu. Uz obične salonke na visoku petu (poslužiti mogu i otvorenije sandale, one su uz hulahopke ionako svetski hit) i ogromnu ogrlicu (zlatni odsjaj uvek dodaje eleganciji i glamuru), bićete zapaženi, garantovano. Nakit u ovoj noći jednostavno mora biti - preteran!

Izvor: tportal.hr

Pogledajte još