178

Kako se na brzinu skockati za doček

U zadnji čas ste odlušili da idete na doček Nove koji ipak traži malo bolji stajling? Niste kupili novu haljinu, i sada vas lagano hvata panika? Oslonite se na ono što imate u ormaru, usudite se da nešto nosite na sasvim drugačiji način.

Evo kako da izbegnete mamurluk posle Nove godine

Premda ne postoji pravi lek protiv mamurluka posle dočeka Nove godine, evo nekoliko saveta za 1. januar, kao što su konzumiranje kafe, unošenje što više vode i izbegavanje ili umereno konzumiranje alkohola.

Kako da na najbolji način uđete u 2014. godinu

Autorka knjige "The Ecstasy of Surrender: 12 Surprising Ways Letting Go Can Empower Your Life", Džudit predlaže savete za početak nove, odnosno završetak tekuće godine, pomoću kojih možemo da osnažimo svoj život i izbrišemo stare,…

Kako da ostvarite novogodišnje odluke

Verovatno nema osobe koja u novu godinu ne ulazi s najboljim željama, namerom da smrša, manje se izlaže stresu, uštedi novac, ali prema jednom istraživanju samo osam odsto ljudi uspe da ostvari svoje novogodišnje odluke.

Gde Nova godina prvo dolazi?

Stanovnici ostrva Kiribati su prvi stanovnici planete Zemlje koji će dočekati 2104. godinu. Kada u Srbiji bude 11.00 sati 31. decembra, oni će da slave ulazak u novu godinu.