Najlepše čestitke za Badnje veče

Neka vam od Badnjeg dana sve krene na bolje, da imate za sve snage i volje. Da vam sreća, zdravlje i ljubav budu kao najlepši san i sve najbolje neka vam donese ovaj BADNJI DAN!

Ako je pahulja sreća - želim ti planinu belu! Ako je ljubav kap vode - želim ti reku celu! Ako je uspeh zvezda - želim ti nebeski svod! Ako je prijatelj brat, i ti si meni rod! Neka ti ovaj dan donese sve što u ovu poruku staje i nema među nama večno prijateljstvo traje! Srećan ti BADNJI DAN!

Bog te čuva sa svih strana od planina do Jadrana pratili te božiji znaci 'SREĆAN BOŽIĆ I BADNJACI, još ti želim mnogo toga i svu milost iz Ostroga. Hristos se rodi!

Noćas usni divan san, s mirom slavi Badnji dan
, nek ti radost kroz dom teče s mirom slavi Badnje veče! Nek ti srećom dom zablista na rođenje Sina Hrista!

Koliko iglica ima bor,koliko prozora ima dvor,koliko zvezda nebom sece toliko ljubavi i sreće nek celoj porodici donese Badnje veče!

Šta da ti poželim što ti niko poželeo nije? Badnje veče je sveto, srcu najmilije. Rodio se Isus da nas izbavi iz greha i nek ti duh sveti useli u srce da otera tugu i podari sreće, puno lepih snova i pahulja belih.Srecno Badnje Vece !!!

Dok zadnji badnjak gori slušaj srce sto ti zbori: Blagostanje,mir i dobrota nek vas prate celoga života!!

Kuc,kuc...ima li koga? Otvori smrznuću se napolju! Zašto me tako zbunjeno gledaš? Pa ja sam samo anđeo koji je i tebi došao poželeti da ti sve krene na bolje,da za sve imaš snage i volje,ljubav da ti bude kao najlepči san i da ti cela godina bude lepa kao badnji i bozićni dan!!!

Večeras usni divan san i to kako slaviš badnji dan, a ujutru kad ustaneš ispuni sve sto usneš. Srećan badnji dan!

Božja je velika sila nek te čuva dobra vila! Želim ti puno sreće i čestitam ti Badnje veče! Od ponoći nek te srećna zvezda vodi uz poruku "Hristos se rodi!"

Pogledajte još