Paranolmalna aktivnost: Obeleženi

0

Ni posle četiri dela franšize Paranormalna aktivnost ljubiteljima strave i užasa nije bilo dosta.
Kada Džesi otkrije znak na ruci, čudne sile ga ne ostavljaju samog ni na tren, a njegovi najbliži pokušavaju da ga spasu. Početkom januara u bioskope stiže horor „Paranormalna aktivnost: Obeleženi“.

Već početkom januara, u bioskopima širom planete krv će se lediti publici zbog ostvarenja Paranormalna aktivnost: Obeleženi (Paranormal Activity: The Marked Ones), a 2014. godina doneće i film Paranormalna aktovnost 5.

Reditelj Obeleženih, Kristofer B. Landon, potrudio se da horor priču prenese na veliko platno u što strašnijem obliku. Grupa mladih koji su došli na žurku pokušavaju da otkriju okolnosti pod kojim je umrla žena u stanu ispod doma njihovog domaćina. Pronalaze dokaze da su vršeni rituali crne magije, kao i video-snimke za kojima su tragali junaci Paranormalne aktivnosti 3.

Kada Džesi otkrije znak na ruci, čudne sile ga ne ostavljaju samog ni na tren, a njegovi najbliži pokušavaju da ga spasu. U igranom filmu koji je sniman u formi dokumentarca igraju Endru Džejkobs, Ričard Kabral, Noemi Gonzales, Gejbrijel Volš i drugi.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.