Danijel Alibabić: Bojim se da će mi otac umreti zbog Jovaninih laži!

Nakon njene izjave, pevač je odlučio da izađe na crtu svojoj dragoj i pred sudom dokaže da je nije tukao, davio i raščisti polemiku oko svoje seksualne orijentacije. Iako još ne želi da ispriča svoju stranu priče, uspeli smo da dođemo do Danijela, koji je u Podgorici i koji nam je ukratko objasnio kako se oseća.

"Sve što je izgovorila Jovana je laž! Zbog svake reči će krivično odgovarati pred sudom"

Pročitaj i : Jovana ucenjivala Danijela: Tražila pare da ćuti

- Sve što je izgovorila Jovana je laž! Zbog svake reči će krivično odgovarati pred sudom. Tata mi ima tumor i tešim ga da mu srce ne otkaže zbog gadosti i laži koje je iznela. Neću je pljuvati i vređati, ali ću je krivično goniti jer me je nazvala nasilnikom - rekao nam je kratko Danijel i nije bio raspoložen da se putem medija prepucava sa još uvek zakonitom suprugom.

Kako saznajemo, on je potpuno van sebe zbog svega što je Jovana rekla u medijima, što je dodatno otežalo zdravstveno stanje njegovog oca Rasima, oko kojeg se skupila cela porodica. Pevač je trenutno u Podgorici, gde pokušava da smiri roditelje i objasni im da je Jovana izrekla gnusne laži.

- Majka Olja ne prestaje da plače jer nije očekivala da tako nešto može snajka da joj uradi, naročito što ju je prihvatila kao svoje dete i nikada joj se nije požalila na Danijela. Teško joj je i da svog sina gleda kako pati i trudi da ga zaštiti od svega što piše u medijima. Sa druge strane, Danijel je izbezumljen i teško mu je da priča o svemu, čak se i najboljim prijateljima ne javlja, tako da niko ne zna šta se zapravo desilo. Čuli smo se za Božić, kada smo popričali, rekao mi je da on ima nastup, dok je Jovana otišla da praznike provede u Nišu kod roditelja. Ništa neobično nisam primetio, ne znam šta je razlog tolikog njenog besa da je odlučila da mu uništi život i zašto, ako se sve to dešavalo, nije otišla u policiju, nego kod vas novinara - rekao nam je jedan od pevačevih prijatelja.
Podsećanja radi, Jovana je u saopštenju navela da je Danijel u braku tukao i davio i da mu je bila paravan jer je on homoseksualac. Manekenka je supruga optužila za nasilje, zbog čega je odlučila da se razvede od njega.

Alo

Pogledajte još