RAT SE NASTAVLJA: Danijelova majka otkrila kako se Jovana ponašala u braku!

Predvidela sam sve ovo. Nije ona za mirnog mladića poput mog Danijela. Njoj treba neki žestok i opasan momak, neko ko je njenog kalibra. Ona ima lepu glavu, ali šuplju, nažalost. Ružno je da govorim loše o njoj jer mi je bila snaha, a Danijelu žena. Takođe smatram, njoj treba neko stručno lice, psihijatar, na primer - kaže Olivera.

Pevačeva majka tvrdi da je snaja pored njenog sina živela „kao bubreg u loju“.

- U kući ništa nije radila. Izlazila je stalno, dolazila pred zoru dopingovana, dok je Danijel radio. Ustajala je u pet po podne svakoga dana. Zanimao ju je samo provod i alkohol. Bila je pijana skoro svakog dana, prava alkoholičarka - objašnjava Danijelova majka.

Gospođa Alibabić sumnja i da je Jovana na „Farmi“ imala spontani pobačaj.

- Mislim da je svojevoljno abortirala. Nakon “Farme” je imala dovoljno vremena da se raspita o Danijelu, njegovoj porodici, popularnosti... i mislim da je sve dobro odglumila. Udala se za njega zarad medijske popularnosti. Mislim da ga je bog stavio na iskušenje da bi shvatio kakvu je devojku imao pored sebe i izgubio.

Lejla Hot mu je u svemu odgovarala. Jako su se voleli - zaključuje sa setom u glasu Olivera, i dodaje da je Danijel već predao papire za razvod braka.

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se priča kako je Jovana, pre nego što je poslala saopštenje za javnost, ucenjivala Danijela porukama i tražila mu novac u zamenu za ćutanje.

Manekenka je kategorična da je u pitanju laž.

- To je jeftina priča koja vređa inteligenciju. Nema veze sa istinom i ne bih je mnogo komentarisala. Kakav novac bih ja od njega mogla da tražim? - rekla je za „Blic“ Jovana, dok je Danijel ostao nedostupan za komentar.

Jovana Nikolić nastavlja obračun sa suprugom, tvrdeći da je spremna da na sudu dokaže da je homoseksualac, a svekrvi odgovara da je nikada nije volela.

- Kada smo se Danijel i ja venčali i odselili, njegova majka je i dalje u stanu držala uramljenu sliku njegove bivše devojke Lejle Hot - kaže Jovana.

- Ne iznenađuje me reakcija Danijelove majke. Ta žena me nikada nije volela - kaže Jovana.

Nikolićeva tvrdi da i nekoliko dana nakon što je poslala otvoreno pismo stoji iza svake izgovorene reči.

- Sve je tačno i ostajem pri svakoj svojoj rečenici. Čula sam da će me moj još uvek zakoniti suprug tužiti za klevetu, ali ja mu poručujem da ću svaku reč dokazati na sudu. Dakle, imam dokaze i da me je maltretirao i da je homoseksualac - kaže bivša učesnica rialitija.

Jovana dodaje da je Danijel često stajao između nje i svoje majke.

- Često se svađao sa njom jer nije mogla da sakrije netrpeljivost prema meni. Ovo joj je idealna prilika da dokaže kako sam ja loša za njenog sina. Sada verovatno likuje i priča kako je bila u pravu za sve - zaključuje Nikolićeva.

Blic

Pogledajte još