NEVEROVATNO OTKRIĆE: Jovanin dokaz da je Danijel homoseksualac!

Naime, Jovana je svoju spravu za samozadovoljavanje navodno ponela u Crnu Goru u pevačevu rodnu kuću, a kada je videla da je nema u ormanu, pretpostavila je da je Danijel uzeo i tada je prvi put posumnjala da je homoseksualac.

- Kada se udala za Danijela, Jovana je svoj vibrator ponela u Crnu Goru i sve vreme ga je držala u svom ormanu. Jedino su njih dvoje znali gde se nalazi. Kada je Danijel jednog dana otišao na put, ona je shvatila da vibratora nema i odmah se zapitala gde je. U tom trenutku je pozvala Danijela, koji joj je, po njenim rečima, rekao:

„Ne sekiraj se, sigurno je tu negde.“ Međutim, ona nije mogla da ga nađe. Svojim najbližim prijateljima Jovana se poverila i rekla da sumnja da je Alibabić homosekualac jer joj je veoma čudno to što se desilo - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak manekenki.

U nameri da saznamo šta se tačno desilo, kontaktirali smo sa Jovanom Alibabić, koja je potvrdila naša saznanja.

- Ne verujem da ste to saznali. Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator, ali ne mogu da tvrdim, jer neću da me tuži zbog onoga u šta sumnjam. Ne želim da prljav veš iznosim u javnost - izjavila je manekenka.

Podsećanja radi, vest o razvodu Danijela i Jovane Alibabić odjeknula je u četvrtak, kada se pisalo da ne mogu više zajedno i da su po drugi put izgubili bebu. Istog dana oglasila se manekenka, koja je kao razloge rastanka navela fizičko maltretiranje, ali i podatak da je pevač homoseksualac. Na ove Jovanine tvrdnje Danijel nije davao komentare, već je samo poručio da će se naći na sudu.

- Shvatila sam da sam od samog početka naše veze, i ubrzo braka, bila samo marketinški trik i paravan. Tačno je ono što se govorilo, da je homoseksualac. Danijel me je hvatao za vrat i pretio mi - izjavila je tada Jovana za naš list i demantovala da je bila trudna drugi put.

Alo

Pogledajte još